Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Un titular de la Dinamo vrea un salariu mai mare. Dinamo poate trage adevăratul "loz câștigător" mereu


Vocea Suporterului: 

Francezul Balthazar Pierret chiar merita un salariu mai mare, își merita banii, a demonstrat și plus ca este un jucător de viitor la cei 21 de ani și poate fi materializat. Se poate lua o suma frumușică pe el, dacă o tine tot asa, una asemănătoare cu cea a lui Sorescu. Este păcat sa pierdem acest jucător și oportunitatea de al vinde. Plus ca este francez, ăștia din start pleca pe o grila mai mare ca un roman, din păcate. La timpul respectiv când a fost adus, din ce îmi aduc eu aminte a fost jucătorul ochit și adus de Raducioiu, dacă este adevarat, felicitări marelui Raducioiu și dații mana libera ca se pare ca are ochi la jucători. Deci cam asta e rețeta, dacă un fotbalist tânăr, fără experiență din liga 3 franceza s-a adaptat și se evidențiază prin jocul lui bun și sigur, de acolo trebuie sa vina și ceilalți jucători, pana ne punem pe picioare și tot rețeta asta, jucători tineri, dornici de afirmare, pe care sa-i ți un an, doi și după vânduți. Asta e "lozul câștigător" nu Stoican. Daca aveți alte iedei sau păreri lăsați un comentări pe Facebook sau aici pe site. Discuțiile despre Dinamo sunt constructive.

 Mioara Velicu, 77 de ani, este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Moldoveanca a recunoscut că rămâne un mare fan al „câinilor roșii”! 

Soțul său, Nicolae Martinescu, un mare sportiv dinamovist, a fost campion olimpic și mondial de lupte greco-romane. 

„Nu pot ține cu o altă echipă, sufăr când Dinamo pierde, chiar și acum. Țin cu Dinamo indiferent de situație. Mi-ar plăcea să se antreneze mai mult, să fie tot Dinamo care era odată. Să pună osul la treabă!

Eu nu m-am lăsat niciodată pe-o ureche, să trăiesc din amintiri. Așa ar trebui să facă și fotbaliștii”, a răspuns Mioara Velicu, atunci când Denise Rifai a întrebat-o dacă se va salva Dinamo de la retrogradare, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” de la Kanal D. 

Și liderul Azur e fan Dinamo!

Și Nelu Vlad, solistul formației Azur, este un fan înfocat al formației roș-albe, potrivit GSP.


Francezul Balthazar Pierret a devenit punct fix în centrul liniei mediane de la Dinamo.

Francezul și-a croit propriul drum spre primul „11”. A fost titular în mandatul lui Stoican, continuă să fie unul dintre jucătorii de bază și sub comanda lui Uhrin.

Cehul îl apreciază foarte mult pentru travaliul de care dă dovadă și nu are de gând să opereze vreo schimbare în ceea ce-l privește, deși căpitanul Răuță a revenit la antrenamentele normale. A ratat o

 singură partidă, cea cu Sepsi (0-0), din cauza unei răceli. În rest, a fost integralist în 8 dintre cele 11 meciuri pe care le-a disputat în tricoul alb-roșu. 

Contractul său este până la finalul sezonului și vrea extinderea acordului plus un salariu mai consistent decât actualul, care-i garantează cei 5.000 de euro lunar, POTRIVIT GSP.

De la Dinamo mi-a plăcut foarte mult Pierret, a adus consistență în joc. - Ilie Dumitrescu, la Digi, după Dinamo - Chindia 2-0

VIDEO - Dinamo plănuiește să construiască o bază nouă de pregătire

Comentarii