Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Diego Fabbrini: ”Românii au oprit campionatul la timp. Nu mai era loc pentru fotbal!"
Diego Fabbrini, fotbalistul echipei Dinamo, a oferit un interviul în exclusivitate pentru Tuttomercatoweb.


”Fotbalul e oprit, pe bună dreptate. Aici, nivelul de contaminare e departe totuşi de cel din Italia, dar Coronavirus există şi în România din păcate” şi-a început Fabbrini, mărturisirile despre aventura în România.

”Au oprit la timp campionatul, când situaţia nu era chiar atât de gravă. Era clar că nu mai este cazul să jucăm fotbal. Acum aşteptăm în case, iar când totul o să treacă, putem vorbi din nou, despre fotbal” a mai adăugat talentatul mijlocaş italian.

”Situaţia este foarte complexă la nivelul întregii lumi. Nu ai altă soluţie decât să stai în casă şi să eviţi contactul cu ceilalţi. Eu stau acasă cu soţia, fiica şi câinele meu. Am un program individual de urmat pentru a nu-mi pierde forma. Probabil că vom reîncepe fotbalul, se estimează că undeva în aprilie. Dar totul este imprevizibil” a mai spus italianul lui Dinamo.Diego Fabbrini a vorbit şi despre acomodarea la noua sa echipă: ”Sunt bine, atât în teren, cât şi în afara lui. Familia mea s-a adaptat extraordinar la România, iar asta contează enorm şi pentru mine sau pentru randamentul meu” a mai explicat fotbalistul care în România a mai jucat şi la FC Botoşani.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii