Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Diego Fabbrini: ”Românii au oprit campionatul la timp. Nu mai era loc pentru fotbal!"
Diego Fabbrini, fotbalistul echipei Dinamo, a oferit un interviul în exclusivitate pentru Tuttomercatoweb.


”Fotbalul e oprit, pe bună dreptate. Aici, nivelul de contaminare e departe totuşi de cel din Italia, dar Coronavirus există şi în România din păcate” şi-a început Fabbrini, mărturisirile despre aventura în România.

”Au oprit la timp campionatul, când situaţia nu era chiar atât de gravă. Era clar că nu mai este cazul să jucăm fotbal. Acum aşteptăm în case, iar când totul o să treacă, putem vorbi din nou, despre fotbal” a mai adăugat talentatul mijlocaş italian.

”Situaţia este foarte complexă la nivelul întregii lumi. Nu ai altă soluţie decât să stai în casă şi să eviţi contactul cu ceilalţi. Eu stau acasă cu soţia, fiica şi câinele meu. Am un program individual de urmat pentru a nu-mi pierde forma. Probabil că vom reîncepe fotbalul, se estimează că undeva în aprilie. Dar totul este imprevizibil” a mai spus italianul lui Dinamo.Diego Fabbrini a vorbit şi despre acomodarea la noua sa echipă: ”Sunt bine, atât în teren, cât şi în afara lui. Familia mea s-a adaptat extraordinar la România, iar asta contează enorm şi pentru mine sau pentru randamentul meu” a mai explicat fotbalistul care în România a mai jucat şi la FC Botoşani.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii