Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dragoș Săvulescu: "Romania va avea zeci de mii de cazuri de Coronavirus in maxim o luna"
Fostul acționar al celor de la Dinamo, Dragoș Săvulescu, crede că epidemia COVID-19 va avea efecte extreme în România. El acuză autoritățile că au luat măsuri de prevenție mult prea târziu.


„I. In nebunia mondiala a Coronavirusului, aflandu-ma in miezul absolut al focarului – in Italia, si privind de aici la ce se intampla in Romania, tin sa punctez cateva lucruri importante care de aici, din miezul problemelor, se vad extrem de clar:
1. Autoritatile romane au dormit timp extrem de indelungat, fara sa ia masuri puternice inca de acum cel putin 2 saptamani. Au permis inundarea Romaniei cu multe persoane ce vin din zonele rosii ale Europei. Nu au avut si nu au sub control extrem de multe persoane care ar trebui sa fie in carantina. Nu au organizat cum trebuie supravegherea acestora. Nu au inasprit la timp legislatia pentru cazurile persoanelor care pun in pericol soarta comunitatii. Au facut-o extrem, extrem de tarziu, chiar tardiv. Discutam in mod evident fie de interese electorale, incompetenta sau prostie pura. Cel mai probabil toate la un loc.
2. Oamenii nu au inteles ce se intampla, nu realizeaza dimensiunea problemei. Isi inchipuie probabil ca totul este fie o gluma, fie o mare exagerare, fie o uriasa conspiratie. Isi inchipuie ca lor nu li se poate intampla nimic. Nu au forta sa gandeasca si sa prevada ce va fi in mai putin de 3 saptamani de astazi. Le pot spune eu acum, vazand ce se intampla aici in Italia si peste tot in lume: Romania va avea zeci de mii de cazuri de Coronavirus in maxim o luna. Spitalele vor fi asediate si ultradepasite. Oamenii se vor sufoca la propriu, fara a avea nicio sansa sa fie ajutati. Romanii isi vor pierde bunici, parinti, frati si surori, soti sau sotii, unii chiar copii. Vor trai momente infricosatoare si vor ramane marcati pe viata.


II. In aceasta situatie, in ciuda faptului ca am fost extrem de nedreptatit de Sistemul care conduce Statul Roman, fiind inca intr-o situatie – desi departe de intentiile lor criminale – nu extrem de placuta, am decis sa incerc sa imi ajut compatriotii si sa pun si eu umarul, alaturi de alte persoane (culmea ironiei – uniii dintre ei nedreptatiti la fel de reprezentantii acestui Sistem nenorocit), la ajutarea unor spitale importante din Romania aflate in prima linie in lupta cu acest virus criminal.
In acest sens, am donat suma de 30.000 Euro Spitalului de Boli Infectioase “Matei Bals“din Bucuresti si suma de 20.000 Euro Spitalului Clinic de Boli Infectioase Constanta. Sper ca aceasta suma de 50.000 Euro sa contribuie, alaturi de eforturilor altor romani cu suflet la ajutarea multor bolnavi si la salvarea multor vieti!
Tin sa ii felicit public pentru gesturile lor pe Gigi Becali, Andra, fratii Paval , Simona Halep si pe toti care au inteles ca acum e momentul critic pentru a ajuta sistemul de sanatate din Romania, sistem ce se va confrunta extrem de curand cu un tsunami care, din pacate, va fi fatal pentru multi oameni.
In acelasi timp, ii indemn public si pe alti romani ce au posibilitati financiare sa ajute ACUM acest sistem public de sanatate romanesc, fiind constienti ca astfel pot salva probabil mii de vieti!

III. STATI IN CASA!!!”, e mesajul lui Săvulescu pe pagina sa de facebook.


Două decese au fost înregistrate pe teritoriul României ale unor pacienţi infectaţi cu COVID-19, bărbatul cu cancer în fază terminală internat la Craiova, al cărui deces a fost deja anunţat, şi un bărbat de 74 de ani care avea o bolă cronică şi se afla în programul de dializă, internat la Spitalul ”Victor Babeş” din Capitală.

Alte 66 de persoane, cu vârsta cuprinsă între 9 ani şi 74 ani, au fost diagnosticate cu acest virus, numărul total al îmbolnăvirilor ajungând la 433, în timp ce 64 de persoane au fost declarate vindecate.sursa foto: www.digi24.ro
sursa: www.prosport.ro

Comentarii