Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Florin Prunea anunţă falimentul în Liga 1: "Puţine cluburi îşi pot continua activitatea. Trei! Restul? Lacătul, inchise, din păcate!"Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, nu vede cu ochi buni situaţia fotbalului românesc, dacă se va prelungi criza provocată de virusul Covid-19.


Dinamovistul crede că situaţia se va agrava in viitorul apropiat: "Îmi doresc din tot sufletul să revenim cât mai repede la antrenamente, la jocuri, dar nu e cum am vrea noi. Trebuie să fim realişti şi sinceri. Eu zic că nu mai jucăm în acest an competiţional. Situaţia ar putea fi mai grea decât ne închipuim, au venit foarte mulţi români din străinătate, nu au putut fi testaţi toţi, e posibil să apară foarte multe cazuri de îmbolnăviri intr-un timp scurt şi sistemul medical să intre intr-un blocaj. Şi atunci situaţia asta de criză se va prelungi. Să sperăm că nu va fi aşa, dar in celelalte ţări cam ăsta a fost scenariul. Toate echipele vor avea probleme mari, trebuie să fim realişti. Unii şi-au supradimensionat bugetele, au intrat in playoff şi au cheltuieli mai mari decât in sezoanele trecute. Vor fi nevoiţi să taie din salarii chiar dacă se reia campionatul.


Dar hai să facem calculul cu calendarul în mână. Cel mai târziu pe 30 iunie trebuie să dai clasamentul la UEFA. Când să joci ca să termini şi playoutul? Despre tururile preliminarii ale cupelor europene iar e greu  să vorbeşti acum, toate ţările ai fost date peste cap, nu doar noi", a declarat preşedintele lui Dinamo pentru Telekom Sport. 

Prunea îşi face griji şi pentru ediţia următoare a Ligii 1: "Se vor schimba multe după nenorocirea asta. Dacă nu se dau banii din drepturile TV, se va pune lacătul pe Liga 1. Să ţineţi minte ce vă spun eu acum. Chiar dacă televiziunile au virat banii către ligă, cum vor fi împărţiţi? Ce număr de jocuri iei in calcul, ce clasament? Vor fi probleme mari şi în campionatul viitor, fiindcă foarte puţine cluburi îşi pot continua activitatea,  maximum trei. Restul? Lacătul, inchise, din păcate! Iar la cele care vor rezista, cine va câştiga un salariu de două mii de euro pe lună va fi un fotbalist fericit. Să sperăm că pandemia va trece cât de curând, dar societatea va resimţi încă multă vreme această criză. Şi fotbalul chiar mai tare decât alte domenii", a mai spus oficialul dinamovist. 
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii