Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea anunţă falimentul în Liga 1: "Puţine cluburi îşi pot continua activitatea. Trei! Restul? Lacătul, inchise, din păcate!"Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, nu vede cu ochi buni situaţia fotbalului românesc, dacă se va prelungi criza provocată de virusul Covid-19.


Dinamovistul crede că situaţia se va agrava in viitorul apropiat: "Îmi doresc din tot sufletul să revenim cât mai repede la antrenamente, la jocuri, dar nu e cum am vrea noi. Trebuie să fim realişti şi sinceri. Eu zic că nu mai jucăm în acest an competiţional. Situaţia ar putea fi mai grea decât ne închipuim, au venit foarte mulţi români din străinătate, nu au putut fi testaţi toţi, e posibil să apară foarte multe cazuri de îmbolnăviri intr-un timp scurt şi sistemul medical să intre intr-un blocaj. Şi atunci situaţia asta de criză se va prelungi. Să sperăm că nu va fi aşa, dar in celelalte ţări cam ăsta a fost scenariul. Toate echipele vor avea probleme mari, trebuie să fim realişti. Unii şi-au supradimensionat bugetele, au intrat in playoff şi au cheltuieli mai mari decât in sezoanele trecute. Vor fi nevoiţi să taie din salarii chiar dacă se reia campionatul.


Dar hai să facem calculul cu calendarul în mână. Cel mai târziu pe 30 iunie trebuie să dai clasamentul la UEFA. Când să joci ca să termini şi playoutul? Despre tururile preliminarii ale cupelor europene iar e greu  să vorbeşti acum, toate ţările ai fost date peste cap, nu doar noi", a declarat preşedintele lui Dinamo pentru Telekom Sport. 

Prunea îşi face griji şi pentru ediţia următoare a Ligii 1: "Se vor schimba multe după nenorocirea asta. Dacă nu se dau banii din drepturile TV, se va pune lacătul pe Liga 1. Să ţineţi minte ce vă spun eu acum. Chiar dacă televiziunile au virat banii către ligă, cum vor fi împărţiţi? Ce număr de jocuri iei in calcul, ce clasament? Vor fi probleme mari şi în campionatul viitor, fiindcă foarte puţine cluburi îşi pot continua activitatea,  maximum trei. Restul? Lacătul, inchise, din păcate! Iar la cele care vor rezista, cine va câştiga un salariu de două mii de euro pe lună va fi un fotbalist fericit. Să sperăm că pandemia va trece cât de curând, dar societatea va resimţi încă multă vreme această criză. Şi fotbalul chiar mai tare decât alte domenii", a mai spus oficialul dinamovist. 
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii