Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Adrian Thiess: "Şeicii nu vor cumpăra clubul pentru că nu au ce! Negoiţă nu are nimic!”











Şeicul Tahnoon Nimer, conducătorul Fondului de Investiţii Abu Dhabi Business Development, a fost prezent duminică în București pentru a negocia preluarea clubului Dinamo. Andrei Thiess, omul care a propus mai mulți investitori pentru a prelua formația din capitală, susține că Ionuț Negoiță nu are ce vinde, deoarece palmaresul și sigla se află la Nicolae Badea.


Dinamo are, de mai mulți ani, probleme financiare. Recent, patronul Ionuț Negoiță a declarat că este dispus să vândă echipa din „Ștefan cel Mare” pentru numai un ron.


„Nu o să cumpere nimeni Dinamo!”
“Nu am nicio legătură cu Fondul de Investiţii Abu Dhabi Business Development şi nici cu şeicul care vrea să cumpere clubul Dinamo. Ştiu despre cine este vorba, dar nu i-am adus eu. Aş vrea să clarificăm nişte lucruri.

Negoiţă să vândă ce? Nu are palmares şi nu are siglă. Ele sunt la Nicolae Badea. Arabii dacă vor să cumpere, trebuie să discute cu domnul Badea. Negoiţă nu are ce să vândă. Astea sunt baliverne. 

Credeţi că nu ar fi cumpărat până acum cineva clubul? Şeicii nu fac şi ei un audit să vadă situaţia în care se află clubul? Hai să fim serioşi. Nu o să cumpere nimeni Dinamo.


Chiar eu am adus câţiva oameni foarte serioşi care au avut intenţia să preia clubul Dinamo. Când plăteşti zeci de mii de euro pe avocaţi, pe consultanţi, bănuiesc că ai intenţii serioase să preiei clubul.

Dar nu se pune problema ca Negoiţă să vândă pentru că nu are ce. Nu are stadion, nu are siglă şi palmares. În primul rând, cumpărătorii trebuie să negocieze cu domnul Badea care deţine palmaresul şi sigla.


Apoi, ca să readucă Dinamo pe linia de plutire trebuie să se plătească datorii de cel puţin 15 milioane de euro. Nu se va vinde nimic”, a spus Adrian Thiess pentru FANATIK.

Șeicul nu s-a înțeles cu Ionuț Negoiță
Tahnoon Nimer a postat pe Instagram mai multe imagini din „excursia” sa la București pentru a negocia preluarea lui Dinamo. Ba mai mult, acesta s-a fotografiat în fața stadionului din „Ștefan cel Mare”, însă, nu a ajuns la un consens cu patronul Ionuț Negoiță.



sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.prosport.ro

Comentarii