Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cătălin Straton, mesaj clar pentru Ionuț Negoiță. „Să ni se plătească 75% din salariul actual!”










Cătălin Straton, portarul formației Dinamo București, a vorbit în cadrul emisiunii ProSport LIVE despre criza creată în fotbalul românesc de pandemia de coronavirus.


Cătălin Straton, mesaj clar pentru oficialii lui Dinamo.

Goalkeeperul din ”Ștefan cel Mare” susține că trebuie că ar accepta ca Ionuț Negoiță să îi umble la salariu pe timp de criză, dar să îi plătească 75% din actualul său contract și nu din salariul mediu, adică 3.500 de lei.

”Nu știu ce să spun despre acest lucru. Avem restanțe pentru ianuarie – februarie. Atunci nu era nicio pandemie și sper să fim plătiți. Despre pandemie…ce să zic. Să fim și noi plătiți cu 75% la sută din salariu. Eu înțeleg situație, dar lucrurile nu sunt corecte. Noi am negociat un contract și corect ar trebui să fim plătiți cu 75% din cât câștigăm acum. Nu am nimic împotrivă… Trebuie să fim plătiți și noi ca ceilalți oameni.

Eu sper să ne primim restanțele. E greu și pentru noi. Am mai avut probleme cu întârzierile salariale, dar când se ajunge la 90 de zile.. atunci trebuie să fim plătiți. Nu mă îngrijorez pentru că nu ai cum să rupi contractele atât de simplu. Cred că vor fi multe litigii pe rol. Eu mai am doi ani și jumătate cu Dinamo. Nu știu dacă își doresc să scape de mine, nu văd niciun motiv. Am un salariu normal, dar nu este foarte mare.

O să vedem la vară ce o să se întâmple. În momentul ăsta nu mă mai gândesc la nimic, doar să reiau activitatea. Ni s-a transmis că pe 16 aprilie o să fim chemați la antrenamente, dar nu cred… la cum arată lucrurile. E foarte greu pentru că faci asta de 15 ani și te trezești că nu mai poți să te antrenezi. Nu e o tragedie dacă stai două săptămâni în pauză, dar sper să nu se ajungă la două luni de pauză pentru că va fi destul de dificil”, a spus Cătălin Straton pentru ProSport LIVE.





sursa: www.prosport.ro
sursa foto: www.digisport.ro

Comentarii