Post Top Ad


Cristi Borcea va dona 100.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

În contextul pandemiei de COVID-19, Cristi Borcea, fostul finanțator al clubului Dinamo București, va dona o sumă uriașă pentru lupta împotriva noului coronavirus și se alătură celorlalte persoane din fotbalul românesc care au ales să ajute, printre care Gigi Becali și Cosmin Olăroiu.Anunțul a fost făcut de soția sa, Valentina Pelinel, pe contul personal de Instagram.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel vor dona 100.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19
Suma donată va fi în jur de 100.000 de euro, potrivit acesteia:

"Dragii noștri, fiți solidari! Familia Borcea, prin eforturi personale și cu sprijinul financiar al companiilor unde acționează, a inițiat procedura legală de donație către spitale în valoare de peste 100 000 euro.

Banii vor fi distribuiți către spitale începând de azi și până la sfârșitul lunii viitoare. Cu toate că activitatea companiilor noastre este blocată din cauza acestei pandemii, am ales să venim în ajutorul celor din sistemul medical pentru ca noi toți să fim în siguranță și protejați.

Sperăm ca gestul nostru să rezoneze cu toți cei care au această posibilitate, pentru că toți suntem implicați și doar împreună prin eforturi personale concrete, putem fi solidari. Cu cât acționăm mai repede, cu atât lucrurile vor fi mai ușor de gestionat și putem reveni la o stare de normalitate. Toți suntem egali în fața acestei pandemii", a fost mesajul Valentinei Pelinel pe Instagram.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii