Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Cu cine vor pregăti „câinii" partida cu Chindia Târgoviște










Dinamoviștii și-au luat „la revedere" de la Dusan Uhrin (52 de ani), care și-a reziliat luni contractul cu clubul, iar până la partida cu Chindia vor fi pregătiți de Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

Dinamo - Chindia Târgoviște se joacă luni, 16 martie, de la ora 20:30.


Sunt mai multe variante, au transmis oficialii grupării, se discută, dar Liviu Ciobotariu rămâne în pole position în acest moment să preia funcția de A1 la echipa din „Ștefan cel Mare”, aflată la 3 puncte de retrogradare. Până să-și rezolve problemele în Liban și până să se semneze actele, formația se va pregăti sub comanda lui Sebastian Moga și Iulian Mihăescu.

Mereu oamenii buni la toate la Dinamo, ca de fiecare dată când pleacă un antrenor și sunt probleme până este angajat un altul. Moga a mai fost interimar la începutul sezonului, vreme de trei etape, după ce Eugen Neagoe era să moară pe banca de rezerve.

La rândul său, de ani buni Iulian Mihăescu, care are și licența PRO, a fost „manta de vreme rea" pentru clubul cu care a făcut carieră la finalul anilor '80. Nu este exclus ca, dacă se mai tergiversează mult situația, cei doi să fie pe bancă și cu Chindia, luni!

Dinamoviștii revin de astăzi la antrenamente. La ora 16:30 este reunirea la Săftica, ședința de pregătire începe de la ora 17:00. Inițial, antrenamentul trebuia să fie dimineață. Doar că s-a tot sperat rezolvarea situației antrenorului principal, astfel că luni seară, jucătorii au fost informați pe Whatsapp că s-a mutat ora startului pregătirilor.




sursa: www.gsp.ro

Comentarii