Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Mihalcea e încrezător că poate revitaliza DinamoEXCLUSIV | Mihalcea e încrezător că poate revitaliza Dinamo: "Nu mi-am asumat niciun risc!" Care e soluţia pentru ieşirea din criză


Adrian Mihalcea (43 de ani) nu consideră că şi-a asumat un risc în momentul în care a preluat Dinamo, având în vedere situaţia în care se află formaţia din Ştefan cel Mare. Într-o discuţie cu Telekom Sport, antrenorul "câinilor" a dezvăluit că ştie ce trebuie schimbat la echipă pentru a merge totul bine.


Mihalcea a fost numit antrenor la Dinamo chiar înainte de izbucnirea crizei de Coronavirus în România şi nu a apucat să ia prea mult contact cu jucătorii. Totuşi, antrenorul e încrezător că situaţia în care se află clubul se pote schimba.

"Nu mi-am asumat niciun risc, ştiam situaţia de la Dinamo. Nu era tocmai roz, dar nu era o situaţie dezastruoasă. Adică cu o schimbare de atitudine, şi asta cred că, în fotbal, sau la echipele care au probleme, contează cel mai mult. Puteam remedia aceste probleme. Lotul lui Dinamo e mult mai valoros decât poziţia actuală din clasament. Dar poate şi problemele acestea apărute au făcut ca rezultatele să nu fie cele scontate în acea perioadă", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Duşan Uhrin Jr. pe banca lui Dinamo. Anunţul oficial al venirii lui Mihalcea a fost făcut pe 11 martie.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii