Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Mihalcea e încrezător că poate revitaliza DinamoEXCLUSIV | Mihalcea e încrezător că poate revitaliza Dinamo: "Nu mi-am asumat niciun risc!" Care e soluţia pentru ieşirea din criză


Adrian Mihalcea (43 de ani) nu consideră că şi-a asumat un risc în momentul în care a preluat Dinamo, având în vedere situaţia în care se află formaţia din Ştefan cel Mare. Într-o discuţie cu Telekom Sport, antrenorul "câinilor" a dezvăluit că ştie ce trebuie schimbat la echipă pentru a merge totul bine.


Mihalcea a fost numit antrenor la Dinamo chiar înainte de izbucnirea crizei de Coronavirus în România şi nu a apucat să ia prea mult contact cu jucătorii. Totuşi, antrenorul e încrezător că situaţia în care se află clubul se pote schimba.

"Nu mi-am asumat niciun risc, ştiam situaţia de la Dinamo. Nu era tocmai roz, dar nu era o situaţie dezastruoasă. Adică cu o schimbare de atitudine, şi asta cred că, în fotbal, sau la echipele care au probleme, contează cel mai mult. Puteam remedia aceste probleme. Lotul lui Dinamo e mult mai valoros decât poziţia actuală din clasament. Dar poate şi problemele acestea apărute au făcut ca rezultatele să nu fie cele scontate în acea perioadă", a spus Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

Adrian Mihalcea l-a înlocuit pe Duşan Uhrin Jr. pe banca lui Dinamo. Anunţul oficial al venirii lui Mihalcea a fost făcut pe 11 martie.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii