Post Top Ad


Florin Prunea, în echipamentul lui Poli Iași la cumpărături, la 3 zile după eșecul din Copou Reacția acestuia: „Chiar atât de tâmpiți suntem?”Două fotografii controversate circulă în acest moment pe internet cu Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo.
La 3 zile de la eșecul cu Poli Iași, 0-1, contracandidată la retrogadare a lui Dinamo, Florin Prunea a fost surprins la cumpărături prin București în treningul moldovenilor! Imaginile au fost postate pe pagina Peluzei „Cătălin Hîldan”. 

Florin Prunea: „Și care e problema?”
Contactat telefonic, oficialul dinamovist a confirmat că imaginile au fost surprinse astăzi. 

 „E de azi poza, ieșisem să cumpăr zarzavaturi. Care e problema? Treningul cu Poli Iași? Eu am treninguri și cu Dinamo, și cu Craiova, și cu Bayern Munchen, și cu AS Roma. Mă îmbrac cu care vreau eu. Chiar atât de tâmpiți suntem, să ne legăm și de treningul pe care îl port? Doamne, așa ceva chiar nu aș fi crezut! Să mă ierte cel care m-a pozat, dar nu-mi imaginam să se țină cont de așa ceva. Ce, îmi face cineva regulile pentru cum să ma îmbrac la cumparaturi?", a declarat Prunea, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Așa cum era de așteptat, fanii dinamoviști au taxat faptul că Prunea s-a afișat cu echipamentul fostei sale echipe:


Comentariile suporterilor formației din „Ștefan cel Mare” au fost diverse, de la cele ironice, până la cele care i-au cerut demisia oficialului „câinilor”:

„Gospodarul fără pereche a încurcat treningul”
„Afară cu bufonul ăsta!”
„Treningul lui Dinamo era la spălat”
„Vă dați seama cât tupeu poate să aibă? Dar respect pentru Dinamo?”
„E fan Mircea Rednic”
„I-a rămas mic ăla cu Dinamo”
2012-2017
este perioada în care Prunea a fost managerul lui Poli Iași

Florin Prunea, pus la punct din play-off-ul Ligii 1: „Cum poți să spui o asemenea idioțenie?”
Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost invitat marți dimineața la GSP Live. Omul de afaceri a vorbit despre schimbul tăios de replici avut cu Florin Prunea, managerul general de la Dinamo, care l-a acuzat de blat în meciul cu FCSB, încheiat 2-2:
sursa: www.gsp.ro

Comentarii