Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamoviștii nu se tem de Rednic! Fabbrini: ”Echipa noastră s-a schimbat!”











Fotbalistul echipei Dinamo, Diego Fabbrini, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că CSM Poli Iaşi nu are un avantaj în meciul direct de sâmbătă pentru că antrenorul Mircea Rednic a condus până în vara anului trecut gruparea bucureşteană.


”Nu cred că Iaşi are un avantaj pentru că Rednic a fost antrenor la Dinamo. Echipa noastră s-a schimbat, avem mulţi jucători noi faţă de sezonul trecut, avem un antrenor nou... aşa că sigur va fi un meci dificil atât pentru noi, cât şi pentru ei. Vom vedea ce va fi până la urmă. Am pierdut primul meci (n.r. - în play-out), dar mai sunt destule în continuare de jucat. Urmează o partidă importantă. Noi vom încerca să dăm totul şi să câştigăm.

Încercăm să câştigăm fiecare meci, indiferent de adversar. Am avut unele probleme în meciul precedent pentru că nu am avut spaţii. Sigur că facem şi greşeli, dar trebuie să ţinem cont şi de faptul că avem un oponent în faţa noastră. Iar oponentul a fost unul bun, aşa că nu a fost deloc uşor. Sigur că trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi vom încerca să facem asta de la meciul următor”, a afirmat mijlocaşul italian.

În opinia acestuia, victoria formaţiei CSM Poli Iaşi în faţa Universităţii Craiova (scor 3-2) în sferturile de finală ale Cupei României, nu reprezintă o surpriză.


”Nu e o surpriză faptul că Poli Iaşi a învins Craiova în Cupă. În acest campionat orice echipă poate pierde în faţa oricărui adversar. Depinde de forma de joc. Nu este deloc un campionat uşor. Sigur, înaintea meciului Craiova era cotată cu mai multe şanse la victorie, dar din punctul meu de vedere calificarea celor de la Iaşi nu este o surpriză”, a explicat el.

Diego Fabbrini vrea FCSB în Cupa României
Întrebat dacă şi-ar dori să joace împotriva echipei FCSB în semifinale sau finală, fotbalistul a răspuns: ”Da, ar fi bine pentru noi. Dar dacă noi vrem să câştigăm Cupa României trebuie să fim pregătiţi să câştigăm în faţa oricărei echipe. Dacă vom juca cu FCSB, va fi un meci mare, atât pentru noi, cât şi pentru suporteri. Suntem motivaţi să câştigăm fiecare meci din play-out. În Cupă suntem în semifinale şi vom încerca să câştigăm trofeul. Nu va fi uşor, dar vom încerca”.

Referitor la epidemia de coronavirus din ţara sa natală, Diego Fabbrini a afirmat: ”În momentul de faţă, în zona unde trăieşte familia mea nu sunt cazuri, pentru că problemele sunt în nordul Italiei. Este însă o problemă care sperăm că se va rezolva”.

Partida dintre Poli Iași și Dinamo se va disputa sâmbătă, de la ora 21:30, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1




sursa: www.digisport.ro

Comentarii