Ultima Postare

Așteptând Cu Nervii Încordați: Fanii Dinamo Cu Sufletul la Gura!

  foto: Colaj Fanatik Compania Națională de Investiții a avansat în etapele procedurale pentru implementarea proiectului  "construirea Arenei Multifuncționale Dinamo". În vederea clarificării așteptărilor pentru perioada  viitoare, prezentăm un cronogram complet al etapelor pe care urmează să le parcurgem în continuare până la realizarea obiectivului nostru visat. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici prin Hotărârea de Guvern din 21.03.2024, CNI a inițiat procesul deja consacrat și utilizat în alte proiecte similare, conform informațiilor disponibile pe pagina Noul Stadion "Dinamo". Termenele necesare pentru CNI sunt următoarele: Elaborarea caietului de sarcini și a procedurilor de validare: 1.5 luni Lansarea procedurii de achiziție prin licitație publică pentru serviciile de demolare și construcție și termenul limită pentru depunerea ofertelor: 2 luni Evaluarea ofertelor de către CNI în ceea ce privește respectarea condițiilor legale, financ

Post Top Ad






Adrian Mihalcea: „Nu îmi e teamă”








Adrian Mihalcea (43 de ani) este favoritul conducerii lui Dinamo pentru a prelua banca tehnică. Fostul jucător al echipei roș-albe a vorbit în exclusivitate pentru GSP.RO și susține că încă nu a fost căutat de șefii clubului, dar nu va refuza o eventuală ofertă. 

„Nu m-a căutat nimeni de la Dinamo pentru a-mi propune funcția de antrenor principal, nici acum, nici în urmă cu o săptămână sau două. Dinamo a fost, este și va fi mereu în sufletul meu. Nu îmi e teamă de nimic. Dar nu pot să vorbesc despre un subiect care e departe de mine. Repet, nu m-a căutat nimeni”, a declarat Adrian Mihalcea pentru Gazeta Spoturilor.

Mihalcea a mai antrenat doar la Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad și CS Mioveni. În plus, a fost secundul lui Cosmin Contra la naționala României. Mihalcea a jucat în două rânduri la Dinamo: între 1996 și 2002 și în sezonul 2004-2005. A câștigat trei Cupe și un campionat. 




sursa: www.gsp.ro

Comentarii