Ultima Postare

Dinamo ridică tonul: Clubul ripostează vehement după verdictul Comisiei de Disciplină!

  După evenimentele tensionate dinaintea partidei directe din 8 martie dintre Dinamo și UTA, ambele  echipe au fost sancționate dur. Autoritățile jandarmeriei din București au comunicat oficial că au  semnalat incidentele către organismele fotbalistice relevante. Într-o declarație oficială solicitată de Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București, au fost transmise următoarele informații: La cererea jurnalistului de la iAMsport.ro , Direcția Generală de Jandarmerie a Municipiului București a furnizat o declarație oficială. ”Jandarmeria Capitalei confirmă faptul că a sesizat cele două foruri fotbalistice cu privire la incidentele petrecute la meciul de fotbal DINAMO - UTA ARAD. Precizăm faptul că, în corespondență, am adus în atenție incidentele provocate de suporteri și am  solicitat Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal analizarea acestora, conform  competențelor și regulamentelor specifice”.Dinamo a emis oficial un comunicat în urma

Post Top Ad






Ricardo Piscitelli prinde „fluturași” de badminton









CORONAVIRUS. Dinamoviștii, ca de altfel și ceilalți fotbaliști din Liga 1 și din Europa, sunt în carantină. La domiciliu sau pe unde i-a prins starea de urgență instituită de Klaus Iohannis. 


Roș-albii nu sunt foarte optimiști că vor reîncepe antrenamentele de pe 16 aprilie, sperând ca măcar de la începutul lunii mai să revină la pregătiri la Săftica. 

În plus, "câinii" speră ca pe Ionuț Negoiță să-l țină generozitatea în continuare și, după ce-a donat 100.000 de euro pentru a susține lupta împotriva COVID-19, să achite și din salariile restante pe 2020. 

DINAMO / Ricardo Piscitelli prinde „fluturași” de badminton
Fiecare dintre elevii lui Adrian Mihalcea se pregătește pe unde poate. Riccardo Piscitelli a rămas la București, într-un complex rezidențial din zona de nord a Capitalei, are un plan de antrenament personal pe lângă cel oferit de club. 

Zilele trecute, portarul italian explica Gazetei Sporturilor cum se pregătește și ce dietă are în această perioadă. Acum, a revenit cu un exercițiu adaptat pentru goalkeeperi. 



Riccardo prinde „fluturași” de badminton, după servele unei prietene, și-și verifică reflexele chiar în fața blocului unde domiciliază. 

„Este un tip de antrenament specific, nu e joacă. E foarte bun pentru portari”, a comentat Piscitelli pentru GSP.RO.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii