Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ricardo Piscitelli prinde „fluturași” de badminton

CORONAVIRUS. Dinamoviștii, ca de altfel și ceilalți fotbaliști din Liga 1 și din Europa, sunt în carantină. La domiciliu sau pe unde i-a prins starea de urgență instituită de Klaus Iohannis. 


Roș-albii nu sunt foarte optimiști că vor reîncepe antrenamentele de pe 16 aprilie, sperând ca măcar de la începutul lunii mai să revină la pregătiri la Săftica. 

În plus, "câinii" speră ca pe Ionuț Negoiță să-l țină generozitatea în continuare și, după ce-a donat 100.000 de euro pentru a susține lupta împotriva COVID-19, să achite și din salariile restante pe 2020. 

DINAMO / Ricardo Piscitelli prinde „fluturași” de badminton
Fiecare dintre elevii lui Adrian Mihalcea se pregătește pe unde poate. Riccardo Piscitelli a rămas la București, într-un complex rezidențial din zona de nord a Capitalei, are un plan de antrenament personal pe lângă cel oferit de club. 

Zilele trecute, portarul italian explica Gazetei Sporturilor cum se pregătește și ce dietă are în această perioadă. Acum, a revenit cu un exercițiu adaptat pentru goalkeeperi. Riccardo prinde „fluturași” de badminton, după servele unei prietene, și-și verifică reflexele chiar în fața blocului unde domiciliază. 

„Este un tip de antrenament specific, nu e joacă. E foarte bun pentru portari”, a comentat Piscitelli pentru GSP.RO.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii