Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






Derby mare în handbal!












În această seară la ora 18:25 dinamoviștii întâlnesc marea rivală, steaua. 
Marea favorită în acest meci, evident este Dinamo București.
 Echipa noastră are un moral excelent după calificarea minunată pe care a reușit-o în urma duelului disputat contra celor de la Sporting Lisabona, obținând victoria și în tur dar și în retur. 

În momentul de față Dinamo este pe locul 2 la doar un punct de prima poziție, însă dinamoviștii au cu două meciuri mai puțin decât cei de la Potaissa Turda. În schimb steaua nu are o clasare tocmai atât de bună, este pe locul 6 (ce supărare pentru noi, dinamoviștii 😂). 

Însă știm cu toții că rivalitatea rămâne aceeași indiferent de poziția din clasament.
 Avem o echipă bună care după cum a observat fiecare fan, face față oricărui adversar pe care îl întâlnește. 

Băieții au dat dovadă că într-adevăr sunt un grup unit și bine organizat, fiecare își face treaba cum trebuie, joacă cu sufletul. Acești jucători merită toate aprecierile noastre pentru toate eforturile depuse. 
Ne dorim ca în această seară, în acest meci dulăii să își învingă rivala. Părerea mea este că în proporție de 99% dorința ni se va îndeplinii având în vedere ce meciuri mari fac jucătorii lui Ștefan Constantin.
Hai Dinamo, baftă băieți! 
#DDB❤️❤️❤️❤️❤️




Articol scris de: Savu Maria
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii