Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Mihalcea: "N-am vorbit de salarii și contractele jucătorilor dar cred că se vor întâmpla aceste micșorări"


Adrian Mihalcea, 43 de ani, a fost numit antrenor la Dinamo chiar înainte ca pandemia de coronavirus să întrerupă campionatul.

Tehnicianul a vorbit despre situația de la echipă și despre cum o va gestiona în continuare.

„Mi-aș fi dorit să intru imediat în meciuri, dar important e să fim sănătoși. 

Prima mea întâlnire cu băieții a fost ca și cum aș fi fost acolo de ceva timp. Am avut un discurs cu care cred că am reușit să le readuc puțin moralul, dar rămâne să avem continuitate când ne vom întâlni. Am făcut doar două antrenamente, al doilea a venit imediat după suspendarea campionatului, am schimbat din mers antrenamentul în acea zi, rămânând ca la proximele întâlniri să vedem ce putem să facem. 

Văd că se amână de la o dată la alta finalele europene, campionatul european... Sunt puțin pesimist că s-ar putea întâmpla să începem pregătirea în aprilie.

Când am semnat cu Dinamo, primul lucru important era de a stabiliza situația din clasament și al doilea de a reușit să jucăm finala Cupei și s-o câștigăm. Acesta era planul meu până în vară, după aceea să reușim să facem o echipă cu care să ne batem pentru play-off. Am ținut legătura cu jucătorii, cu Florin Prunea, Bogdan Bălănescu, n-am vorbit de salarii și contractele jucătorilor dar cred că se vor întâmpla aceste micșorări, nu doar la noi ci și la celelalte echipe. Nimeni nu e vinovat, se va găsi o cale de mijloc. Altfel toți vom avea de suferit. Sunt băieți care au renegocieri și pot accepta aceste condiții. 

Am speranțe că s-ar mai juca în această vară. O să stau de vorbă cu conducătorii pentru a clarifica această situație. Sunt jucători importanți care ne-ar ajuta și sezonul viitor. 

Toți jucătorii străini ai lui Dinamo sunt în București, au înțeles situația care s-ar fi creat dacă plecau la ei în țară.

Eu am venit în perioada când eram secund la națională și după la fiecare meci. Îmi place să văd multe meciuri și sunt dinamovist, nu am negat niciodată. Într-adevăr am primit destule mesaje în care se spunea că nu am fost agreat de galerie. Ba da, chiar am vorbit cu liderii suporterilor și nu au avut nici o problemă cu mine, nu văd de unde ar fi venit. Când vom începe să jucăm sunt sigur că stadioanele vor fi pline și împreună vom avea rezultate”, a spus Mihalcea la TV Digi Sport.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii