Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Tragedie în sportul românesc. Un rugbist de la Dinamo s-a stins din viaţă la doar 22 de ani












Antonio Melinte a murit la vârstă de doar 22 de ani. Tânărul a jucat rugby la Dinamo şi a făcut parte şi din lotul reprezentativei de tineret a României. Din primele informaţii, sportivul a suferit un infarct.


Născut pe 12 octombrie 1997, Antonio Melinte era bucureştean şi a practicat rugbyul de performanţă la Dinamo, acolo unde a evoluat pe postul de piller până în primăvara anului 2018.

În 2018, Melinte a făcut parte din lotul României U20, fiind selecţionat pentru poziţia de taloner. Vestea dispariţiei premature a sportivului a şocat pe toată lumea, în special pe prietenii acestuia.

Atât e pagina de Facebook a lui Antonio, cât şi pe cea a echipei de rugby a lui Dinamo, au fost postate numeroase mesaje de adio de la cunoscuţi şi de la cei dragi.


„Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Greu de vorbit in astfel de momente. Am început împreuna aventura in rugby şi am strâns multe amintiri! Condoleanţe familiei”, a scris internaţionalul Tudor Boldor, postând o fotografie cu acesta la momentul debutului în sportul cu balonul oval.

„Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai eşti printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase şi toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile… Odihneşte-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.





sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii