Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Tragedie în sportul românesc. Un rugbist de la Dinamo s-a stins din viaţă la doar 22 de ani
Antonio Melinte a murit la vârstă de doar 22 de ani. Tânărul a jucat rugby la Dinamo şi a făcut parte şi din lotul reprezentativei de tineret a României. Din primele informaţii, sportivul a suferit un infarct.


Născut pe 12 octombrie 1997, Antonio Melinte era bucureştean şi a practicat rugbyul de performanţă la Dinamo, acolo unde a evoluat pe postul de piller până în primăvara anului 2018.

În 2018, Melinte a făcut parte din lotul României U20, fiind selecţionat pentru poziţia de taloner. Vestea dispariţiei premature a sportivului a şocat pe toată lumea, în special pe prietenii acestuia.

Atât e pagina de Facebook a lui Antonio, cât şi pe cea a echipei de rugby a lui Dinamo, au fost postate numeroase mesaje de adio de la cunoscuţi şi de la cei dragi.


„Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Greu de vorbit in astfel de momente. Am început împreuna aventura in rugby şi am strâns multe amintiri! Condoleanţe familiei”, a scris internaţionalul Tudor Boldor, postând o fotografie cu acesta la momentul debutului în sportul cu balonul oval.

„Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai eşti printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase şi toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile… Odihneşte-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii