Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Tragedie în sportul românesc. Un rugbist de la Dinamo s-a stins din viaţă la doar 22 de ani
Antonio Melinte a murit la vârstă de doar 22 de ani. Tânărul a jucat rugby la Dinamo şi a făcut parte şi din lotul reprezentativei de tineret a României. Din primele informaţii, sportivul a suferit un infarct.


Născut pe 12 octombrie 1997, Antonio Melinte era bucureştean şi a practicat rugbyul de performanţă la Dinamo, acolo unde a evoluat pe postul de piller până în primăvara anului 2018.

În 2018, Melinte a făcut parte din lotul României U20, fiind selecţionat pentru poziţia de taloner. Vestea dispariţiei premature a sportivului a şocat pe toată lumea, în special pe prietenii acestuia.

Atât e pagina de Facebook a lui Antonio, cât şi pe cea a echipei de rugby a lui Dinamo, au fost postate numeroase mesaje de adio de la cunoscuţi şi de la cei dragi.


„Dumnezeu sa te odihneasca in pace. Greu de vorbit in astfel de momente. Am început împreuna aventura in rugby şi am strâns multe amintiri! Condoleanţe familiei”, a scris internaţionalul Tudor Boldor, postând o fotografie cu acesta la momentul debutului în sportul cu balonul oval.

„Acum o lună râdeam împreună, iar azi aflu că nu mai eşti printre noi! O să-mi lipsească toate momentele frumoase şi toate tâmpeniile pe care le-am făcut împreună! Am rămas doar cu amintirile… Odihneşte-te în pace frate drag! Ne-ai părăsit mult prea repede!”, este un alt mesaj postat de un prieten al lui Antonio Melinte.

sursa: www.telekomsport.ro


Comentarii