Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Miercuri se joacă Universitatea Cluj - Dinamo. Banii strânşi din bilete vor merge către Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-NapocaÎnfrăţiţi, suporterii lui Dinamo şi cei ai Universităţii Cluj vor disputa un meci de FIFA 20, iar banii strânşi îi vor dona.


După meciul Rapid-FC Argeş, programat să se dispute duminică în scop caritabil, urmează o nouă dispută de tradiţie, Dinamo - Universitatea Cluj. De această dată, partida de FIFA20 e pusă la cale de suporterii celor două echipe şi este programată a se disputa miercuri, 25 martie. 

"DEPLASARE ISTORICĂ LA CLUJ! Haideţi să cumpărăm toate biletele! Pentru fraţi, pentru România! 
Câinilor, e din nou vremea mobilizării! Haideţi să-i ajutam pe fraţii noştri cu o asistenţă virtuală cât mai mare în prima deplasare a sezonului luptei naţiunii române împotriva COVID-19.Banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj, pentru a-i sprijini pe cei din prima linie ai luptei cu noul coronavirus.

Ne pregatim de acasă cum ştim noi mai bine pentru un retur de senzatie!

Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din ţară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea şi siguranţa noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viaţa continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situaţiei, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoţiile unui duel de tradiţie al fotbalului românesc, "U" Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20, iar voi ne puteţi susţine din tribuna virtuală. Banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus.Evenimentul va consta într-o dublă manşă între cele două echipe ProClubs şi va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook şi pe canalul nostru de YouTube", au scris suporterii lui Dinamo pe Facebook. 

Aşadar, fanii sunt îndemnaţi să cumpere bilete, care costă numai cinci lei. Fiecare suporter al fotbalului românesc poate achiziţiona tichete intrând pe pagina de facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii