Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miercuri se joacă Universitatea Cluj - Dinamo. Banii strânşi din bilete vor merge către Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca











Înfrăţiţi, suporterii lui Dinamo şi cei ai Universităţii Cluj vor disputa un meci de FIFA 20, iar banii strânşi îi vor dona.


După meciul Rapid-FC Argeş, programat să se dispute duminică în scop caritabil, urmează o nouă dispută de tradiţie, Dinamo - Universitatea Cluj. De această dată, partida de FIFA20 e pusă la cale de suporterii celor două echipe şi este programată a se disputa miercuri, 25 martie. 

"DEPLASARE ISTORICĂ LA CLUJ! Haideţi să cumpărăm toate biletele! Pentru fraţi, pentru România! 
Câinilor, e din nou vremea mobilizării! Haideţi să-i ajutam pe fraţii noştri cu o asistenţă virtuală cât mai mare în prima deplasare a sezonului luptei naţiunii române împotriva COVID-19.



Banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj, pentru a-i sprijini pe cei din prima linie ai luptei cu noul coronavirus.

Ne pregatim de acasă cum ştim noi mai bine pentru un retur de senzatie!

Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din ţară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea şi siguranţa noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viaţa continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situaţiei, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoţiile unui duel de tradiţie al fotbalului românesc, "U" Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20, iar voi ne puteţi susţine din tribuna virtuală. Banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus.



Evenimentul va consta într-o dublă manşă între cele două echipe ProClubs şi va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook şi pe canalul nostru de YouTube", au scris suporterii lui Dinamo pe Facebook. 

Aşadar, fanii sunt îndemnaţi să cumpere bilete, care costă numai cinci lei. Fiecare suporter al fotbalului românesc poate achiziţiona tichete intrând pe pagina de facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii