Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Riccardo Piscitelli: "Părinții mei sunt OK până acum.Trebuie să fim calmi ca să menținem calmul"

Riccard Piscitelli, portarul lui Dinamo, e liniștit fiindcă și familia lui este în regulă în Lombardia, unul dintre focarele de coronavirus din Europa, și speră să reînceapă antrenamentele cât mai curând posibil.

Par atât de departe acum zilele în care suporterii din fotbalul românesc citeau declarațiile celor trei italieni de la Dinamo, Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Mattia Montini, la debutul epidemiei de coronavirus în Peninsulă. Cu toate că au trecut numai două săptămâni de atunci, pandemia de COVID-19 a pus stăpânire pe lume și pe mințile oamenilor. Se închid granițele, se vorbește doar de izolare, carantină, că vine foametea și va urma prăpădul. Campionatul intern e suspendat, momentan până la finele lunii martie, iar mâine dinamoviștii urmează să decidă ce vor face în continuare. 

Adrian Mihalcea a declarat pentru Gazeta Sporturilor că a conceput mai multe scenarii, doar că totul depinde de cum se va derula viața în plină eră a coronavirusului. Până luni, jucătorii sunt într-un fel de vacanță, de odihnă la domiciliu dacă vrem să sune optimist, li s-a recomandat să stea cât mai mult în casă.

 Mișcare în apartament 
Riccardo Piscitelli așteaptă reluarea antrenamentelor pentru o concurență acerbă cu Cătălin Straton, care a apărat în ultimele două partide oficiale. Asta după ce Dusan Uhrin îl uitase pe român pe banca de rezerve și-l folosise doar de două ori, în Cupă, în cele 7 luni de mandat ale cehului. 

Italianul a povestit pentru Gazetă că ține permanent legătura cu familia sa, aflată la Seregno, într-una din zonele roșii cu coronavirus. „Părinții mei sunt OK până acum, cu toate că este o situație ce, cu toții, nu am mai întâlnit-o în viața noastră. Sper că prin acest control, cu carantină, cu izolare, să stăm acasă, vom reuși să facem ceva bun. Și eu voi sta acasă, mai fac mișcare prin apartament. În rest, nu pot să anticipez ce va fi, mă rog să se ajungă din nou la normalitate. Trebuie să fim calmi ca să menținem calmul. Aștept o veste bună luni, să ne reluăm cumva activitatea. Lumea e în alertă, totuși speră într-o veste bună, o speranță", a mărturisit goalkeeper-ul de 26 de ani. 

Nu mai ies în oraș 
Riccardo e supărat și de faptul că-și aștepta părinții la București în această primăvară, ceea ce este imposibil în perspectiva a ceea ce se întâmplă în Europa. Italia și-a închis granițele, fotbalistul peninsular nu știe când se va reuni cu părinții săi. Cu toate că Piscitelli, alături de conaționalii săi Mattia și Diego, luau de multe ori masa în oraș, în București, noile restricții și indicații primite de la club îl vor ține și-i vor ține în apartamentele închiriate, cel puțin până luni.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii