Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Riccardo Piscitelli: "Părinții mei sunt OK până acum.Trebuie să fim calmi ca să menținem calmul"

Riccard Piscitelli, portarul lui Dinamo, e liniștit fiindcă și familia lui este în regulă în Lombardia, unul dintre focarele de coronavirus din Europa, și speră să reînceapă antrenamentele cât mai curând posibil.

Par atât de departe acum zilele în care suporterii din fotbalul românesc citeau declarațiile celor trei italieni de la Dinamo, Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Mattia Montini, la debutul epidemiei de coronavirus în Peninsulă. Cu toate că au trecut numai două săptămâni de atunci, pandemia de COVID-19 a pus stăpânire pe lume și pe mințile oamenilor. Se închid granițele, se vorbește doar de izolare, carantină, că vine foametea și va urma prăpădul. Campionatul intern e suspendat, momentan până la finele lunii martie, iar mâine dinamoviștii urmează să decidă ce vor face în continuare. 

Adrian Mihalcea a declarat pentru Gazeta Sporturilor că a conceput mai multe scenarii, doar că totul depinde de cum se va derula viața în plină eră a coronavirusului. Până luni, jucătorii sunt într-un fel de vacanță, de odihnă la domiciliu dacă vrem să sune optimist, li s-a recomandat să stea cât mai mult în casă.

 Mișcare în apartament 
Riccardo Piscitelli așteaptă reluarea antrenamentelor pentru o concurență acerbă cu Cătălin Straton, care a apărat în ultimele două partide oficiale. Asta după ce Dusan Uhrin îl uitase pe român pe banca de rezerve și-l folosise doar de două ori, în Cupă, în cele 7 luni de mandat ale cehului. 

Italianul a povestit pentru Gazetă că ține permanent legătura cu familia sa, aflată la Seregno, într-una din zonele roșii cu coronavirus. „Părinții mei sunt OK până acum, cu toate că este o situație ce, cu toții, nu am mai întâlnit-o în viața noastră. Sper că prin acest control, cu carantină, cu izolare, să stăm acasă, vom reuși să facem ceva bun. Și eu voi sta acasă, mai fac mișcare prin apartament. În rest, nu pot să anticipez ce va fi, mă rog să se ajungă din nou la normalitate. Trebuie să fim calmi ca să menținem calmul. Aștept o veste bună luni, să ne reluăm cumva activitatea. Lumea e în alertă, totuși speră într-o veste bună, o speranță", a mărturisit goalkeeper-ul de 26 de ani. 

Nu mai ies în oraș 
Riccardo e supărat și de faptul că-și aștepta părinții la București în această primăvară, ceea ce este imposibil în perspectiva a ceea ce se întâmplă în Europa. Italia și-a închis granițele, fotbalistul peninsular nu știe când se va reuni cu părinții săi. Cu toate că Piscitelli, alături de conaționalii săi Mattia și Diego, luau de multe ori masa în oraș, în București, noile restricții și indicații primite de la club îl vor ține și-i vor ține în apartamentele închiriate, cel puțin până luni.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii