Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Riccardo Piscitelli: "Părinții mei sunt OK până acum.Trebuie să fim calmi ca să menținem calmul"









Riccard Piscitelli, portarul lui Dinamo, e liniștit fiindcă și familia lui este în regulă în Lombardia, unul dintre focarele de coronavirus din Europa, și speră să reînceapă antrenamentele cât mai curând posibil.

Par atât de departe acum zilele în care suporterii din fotbalul românesc citeau declarațiile celor trei italieni de la Dinamo, Riccardo Piscitelli, Diego Fabbrini și Mattia Montini, la debutul epidemiei de coronavirus în Peninsulă. Cu toate că au trecut numai două săptămâni de atunci, pandemia de COVID-19 a pus stăpânire pe lume și pe mințile oamenilor. Se închid granițele, se vorbește doar de izolare, carantină, că vine foametea și va urma prăpădul. Campionatul intern e suspendat, momentan până la finele lunii martie, iar mâine dinamoviștii urmează să decidă ce vor face în continuare. 

Adrian Mihalcea a declarat pentru Gazeta Sporturilor că a conceput mai multe scenarii, doar că totul depinde de cum se va derula viața în plină eră a coronavirusului. Până luni, jucătorii sunt într-un fel de vacanță, de odihnă la domiciliu dacă vrem să sune optimist, li s-a recomandat să stea cât mai mult în casă.

 Mișcare în apartament 
Riccardo Piscitelli așteaptă reluarea antrenamentelor pentru o concurență acerbă cu Cătălin Straton, care a apărat în ultimele două partide oficiale. Asta după ce Dusan Uhrin îl uitase pe român pe banca de rezerve și-l folosise doar de două ori, în Cupă, în cele 7 luni de mandat ale cehului. 

Italianul a povestit pentru Gazetă că ține permanent legătura cu familia sa, aflată la Seregno, într-una din zonele roșii cu coronavirus. „Părinții mei sunt OK până acum, cu toate că este o situație ce, cu toții, nu am mai întâlnit-o în viața noastră. Sper că prin acest control, cu carantină, cu izolare, să stăm acasă, vom reuși să facem ceva bun. Și eu voi sta acasă, mai fac mișcare prin apartament. În rest, nu pot să anticipez ce va fi, mă rog să se ajungă din nou la normalitate. Trebuie să fim calmi ca să menținem calmul. Aștept o veste bună luni, să ne reluăm cumva activitatea. Lumea e în alertă, totuși speră într-o veste bună, o speranță", a mărturisit goalkeeper-ul de 26 de ani. 

Nu mai ies în oraș 
Riccardo e supărat și de faptul că-și aștepta părinții la București în această primăvară, ceea ce este imposibil în perspectiva a ceea ce se întâmplă în Europa. Italia și-a închis granițele, fotbalistul peninsular nu știe când se va reuni cu părinții săi. Cu toate că Piscitelli, alături de conaționalii săi Mattia și Diego, luau de multe ori masa în oraș, în București, noile restricții și indicații primite de la club îl vor ține și-i vor ține în apartamentele închiriate, cel puțin până luni.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii