Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionuț Negoiță, donații pentru Teledonul Antenei » Șeful lui Dinamo a oferit 100.000 de euro
Mai multe nume importante din sportul românesc s-au implicat în lupta împotriva crizei cauzate de pandemia de coronavirus.


Imediat după ce Fundația Ion Țiriac a anunțat că oferă 100.000 de euro la Teledonul organizat de Antena 1, diverse personaje din sportul românesc au decis să se alăture inițiativei.

Donațiile oamenilor din sport:
Răzvan Marin, fotbalist Ajax: 1.500 euro. „Răzvan Marin va dona 1.500 de euro în conturile Fundației Mereu Aproape”,a afirmat Mihai Morar, prezentatorul Teledonului.
Gică Popescu, președinte Viitorul, a anunțat că donează 30.000 de lei
Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, donează 100.000 de euro
Marius Vizer, șeful Federației Internaționale de Judo -100.000 de euro

sursa: www.gsp.ro

Comentarii