Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Ionuț Negoiță, donații pentru Teledonul Antenei » Șeful lui Dinamo a oferit 100.000 de euro
Mai multe nume importante din sportul românesc s-au implicat în lupta împotriva crizei cauzate de pandemia de coronavirus.


Imediat după ce Fundația Ion Țiriac a anunțat că oferă 100.000 de euro la Teledonul organizat de Antena 1, diverse personaje din sportul românesc au decis să se alăture inițiativei.

Donațiile oamenilor din sport:
Răzvan Marin, fotbalist Ajax: 1.500 euro. „Răzvan Marin va dona 1.500 de euro în conturile Fundației Mereu Aproape”,a afirmat Mihai Morar, prezentatorul Teledonului.
Gică Popescu, președinte Viitorul, a anunțat că donează 30.000 de lei
Ionuț Negoiță, patronul lui Dinamo, donează 100.000 de euro
Marius Vizer, șeful Federației Internaționale de Judo -100.000 de euro

sursa: www.gsp.ro

Comentarii