Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


COMUNICAT EHF PRIVIND COMPETIȚIILE DE CLUB EUROPENE


Federația Europeană de Handbal a emis un comunicat oficial referitor la situația desfășurării fazelor de Final Four ale celor mai importante competiții europene de cluburi, Liga Campionilor Masculin și Feminin, precum și Final Four al Cupei EHF. Având în vedere situația în continuă dezvoltare a Covid-19, EHF a decis să stabilească date alternative pentru desfășurarea fazelor finale ale celor trei competiții după cum urmează:

DELO WOMEN'S EHF FINAL4 - 8/9 Mai: date alternative 5/6 Septembrie în Budapesta
MEN'S EHF Cup Finals - 23/24 Mai: date alternative 30/31 August în Berlin
VELUX EHF FINAL4 - 30/31 Mai: date alternative 22/23 August  în Koln
O decizie finală asupra celor de mai sus va fi luată pe data de 17 aprilie. Noile date iau în calcul și programul echipelor naționale, printre care și prima săptămână din iunie, stabilită ieri.

România are în acest moment trei reprezentante în Liga Campionilor, SCM Rm Vâlcea și CSM București în sferturile competiției feminine, CS Dinamo București în optimile competiției Masculine.
sursa: frh.ro

Comentarii