Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






COMUNICAT EHF PRIVIND COMPETIȚIILE DE CLUB EUROPENE














Federația Europeană de Handbal a emis un comunicat oficial referitor la situația desfășurării fazelor de Final Four ale celor mai importante competiții europene de cluburi, Liga Campionilor Masculin și Feminin, precum și Final Four al Cupei EHF. Având în vedere situația în continuă dezvoltare a Covid-19, EHF a decis să stabilească date alternative pentru desfășurarea fazelor finale ale celor trei competiții după cum urmează:

DELO WOMEN'S EHF FINAL4 - 8/9 Mai: date alternative 5/6 Septembrie în Budapesta
MEN'S EHF Cup Finals - 23/24 Mai: date alternative 30/31 August în Berlin
VELUX EHF FINAL4 - 30/31 Mai: date alternative 22/23 August  în Koln
O decizie finală asupra celor de mai sus va fi luată pe data de 17 aprilie. Noile date iau în calcul și programul echipelor naționale, printre care și prima săptămână din iunie, stabilită ieri.

România are în acest moment trei reprezentante în Liga Campionilor, SCM Rm Vâlcea și CSM București în sferturile competiției feminine, CS Dinamo București în optimile competiției Masculine.




sursa: frh.ro

Comentarii