Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


COMUNICAT EHF PRIVIND COMPETIȚIILE DE CLUB EUROPENE


Federația Europeană de Handbal a emis un comunicat oficial referitor la situația desfășurării fazelor de Final Four ale celor mai importante competiții europene de cluburi, Liga Campionilor Masculin și Feminin, precum și Final Four al Cupei EHF. Având în vedere situația în continuă dezvoltare a Covid-19, EHF a decis să stabilească date alternative pentru desfășurarea fazelor finale ale celor trei competiții după cum urmează:

DELO WOMEN'S EHF FINAL4 - 8/9 Mai: date alternative 5/6 Septembrie în Budapesta
MEN'S EHF Cup Finals - 23/24 Mai: date alternative 30/31 August în Berlin
VELUX EHF FINAL4 - 30/31 Mai: date alternative 22/23 August  în Koln
O decizie finală asupra celor de mai sus va fi luată pe data de 17 aprilie. Noile date iau în calcul și programul echipelor naționale, printre care și prima săptămână din iunie, stabilită ieri.

România are în acest moment trei reprezentante în Liga Campionilor, SCM Rm Vâlcea și CSM București în sferturile competiției feminine, CS Dinamo București în optimile competiției Masculine.
sursa: frh.ro

Comentarii