Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ofertă de ultimă oră pentru un jucător de la Dinamo











Dinamo a trecut peste startul dezamăgitor pe care l-a avut în play-out şi şi-a luat revanşa în faţa Academicii Clinceni. La jumătatea acestei săptămâni, "câinii" s-au impus cu 1-0 şi s-au calificat în semifinalele Cupei României.



Cu şanse importante de a cuceri Cupa României, Dinamo îşi poate salva sezonul, un sezon în care a ratat din nou calificarea în play-off. În ciuda rezultatelor dezamăgitoare, jucătorii echipei din Ştefan cel Mare încă prezintă interes pentru echipe importante din Europa.

Iar derby-ul cu FCSB, câştigat de Dinamo cu 2-1, a fost prilejul perfect pentru scouteri să-i vadă la treabă într-un meci dificil pe tinerii fotbalişti ai lui Duşan Uhrin. Dacă Florinel Coman i-a impresionat pe reprezentanţii celor de la AS Roma (DETALII AICI), Ricardo Grigore a demonstrat şi el că este pregătit pentru un transfer în străinătate.

Negoiţă, aproape de marea lovitură. Dinamo îl poate pierde pe Grigore
Conform presei din Italia, fundaşul central de 20 de ani le-a atras atenţia scouterilor Sampdoriei. Indiferent dacă echipa va rămâne sau nu în prima ligă din Italia, oficialii clubului sunt pregătiţi pentru transferul lui Ricardo Grigore. În acest moment, Sampdoria este pe locul 17 în Serie A şi are un singur punct peste prima echipă aflată sub linia roşie a retrogradării, chiar marea rivală din oraş, Genoa.

Crescut la juniorii lui Dinamo, Ricardo Grigore a devenit jucător de bază în acest sezon în echipa "câinilor". Fundaşul central a evoluat în 14 partide, în toate competiţiile, a marcat trei goluri şi a oferit tot atâtea pase decisive. Mai mult, Grigore a debutat şi pentru echipa naţională de tineret, unde are deja două prezenţe.

450 de mii de euro este cota lui Ricardo Grigore, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii