Ultima Postare

Dinamo iese în evidență cu o lovitură de maestru pe piața transferurilor!

  Foto: Profimedia Dinamo este activă pe piața transferurilor, realizând prima mutare semnificativă în mijlocul sezonului:  Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș central format la Petrolul Ploiești, a semnat cu echipa. Andrei  Nicolescu a finalizat deja primul transfer pentru sezonul următor la Dinamo, alăturându-se formației „Ștefan cel Mare” începând din vară. Dinamo a efectuat un transfer semnificativ în mijlocul sezonului! Care este jucătorul nou semnat de „câini”? Echipa condusă de Zeljko Kopic luptă pentru a evita retrogradarea. În meciul de weekend, Dinamo a reușit să învingă cu 1-0 pe Poli Iași, obținând cele trei puncte care o ajută să se distanțeze de ultimele două locuri direct retrogradabile. Andrei Nicolescu a încheiat un acord cu un mijlocaș central în vârstă de 21 de ani. Conform  informațiilor de la Fanatik , Nicolescu a reușit să își asigure serviciile lui Cristian Mihail Lixandru, un mijlocaș provenit din academia Petrolul Ploiești. “Andrei Nicolescu

Post Top Ad






Adrian Mihalcea este la Rin ca să semneze contractul cu Dinamo












Dinamo este tot mai aproape de a-și numi noul antrenor după despărțirea de Dusan Uhrin. În emisiunea Digi Sport Matinal din această dimineață, s-a anunțat că Adrian Mihalcea, fostul asistent al lui Cosmin Contra la echipa națională, este la un pas să semneze contractul cu formația din Ștefan cel Mare.



Se pare că Adrian Mihalcea se află deja la Rin, hotelul deținut de Ionuț Negoiță, pentru a semna înțelegerea.

Adrian Mihalcea s-a despărțit de Cosmin Contra după ce România a ratat calificarea la EURO 2020
Cosmin Contra a plecat de la echipa națională după ce a ratat calificarea directă la Campionatul European din 2020. Tricolorii se pot califica la turneul final la baraj. Dacă vor trece de Islanda în meciul programat în deplasare pe 26 martie, România va juca, tot în deplasare, cu învingătoarea dintre Ungaria și Bulgaria.

Comunicarea între staff-ul echipei naționale și jucători nu a mai fost aceeași pe finalul campaniei de calificare, a dezvăluit Adrian Mihalcea, fostul secund al lui Cosmin Contra.


”Destul de dificil. O despărțire bruscă, a durut destul de mult. Ideile noastre n-au mai ajuns la jucători și am decis să nu mai continuăm. E vorba doar de ultima perioadă. Dacă ne uităm la meciul cu Norvegia, atitudinea a fost extraordinară. Poate și datorită presiunii”, a spus Mihalcea, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal.

Fostul atacant dinamovist a vorbit și despre ultimele două meciuri ale României din preliminarii, cu Suedia și Spania, pierdute de tricolori cu 2-0, respectiv 5-0: ”Am întâlnit o echipă a Suediei într-o formă foarte bună, cumva miza aceasta a jocului ne-a făcut să fim temători, precipitați, lucru care a dus la această înfrângere. Băieții nu mai simțeau că pot face un meci bun (n.r. - în meciul cu Spania). Cu mâna pe inimă vă spun că nu au fost incidente, nu au fost probleme. Am făcut alegerile pe care le-am făcut, ceilalți au reacționat, era și normal”, a punctat Mihalcea.

Mihalcea a explicat și decizia staff-ului tehnic de a-l lăsa în afara lotului pe Ionuț Radu, portarul lui Genoa. Ciprian Tătărușanu, Florin Niță și Silviu Lung Jr. au fost portarii convocați pentru precedenta ”dublă”: ”Nici cu Ionuț Radu nu a fost nicio problemă. Eu vă spun din punctul nostru de vedere și cum am considerat să facem convocările. Am ales ca varianta a doua să fie Niță, un jucător care se antrenează extraordinar”, a explicat Mihalcea.

Florin Prunea a încercat să-l convingă pe Dusan Uhrin să nu plece de la Dinamo
Directrul general al ”câinilor” susține că a încercat să-l convingă pe tehnicianul ceh să nu plece de la echipă, dar fără sorți de izbândă.

”Am stat până la trei dimineața să-l conving pe Dusan să nu-și dea demisia unilateral. Îmi pare rău că nu am reușit să-l conving pe Dusan să rămână. El i-a anunțat pe băieți în vestiar.

Eu consideră că despărțirea de un antrenor este cel mai grav lucru din viața unei echipe. Ne vom întâlni cu Dusan pentru că mai sunt câteva lucruri contractuale de reglat. Eu am încercat și ieri să-l conving”, a spus Prunea, la Digi Sport Matinal.

Directorul general de la Dinamo susține că decizia, în privința noului tehnician, o va lua Ionuț Negoiță, dar se va ține cont și de părerea suporterilor acționeri. Aceștia au avansat numele lui Adrian Mihalcea.

”Nu am discutat cu nimeni până nu vom regla problemele cu Dusan. Este lista de antrenori, dar e greu de ales acum. Trebuie să țină cont de situația noastră. Acum, toate echipele, în afară de Viitorul, sunt acolo, la retrogradare. Vom vedea când vom numi antrenorul.

Vreau să vorbesc cu Dusan și să reglăm cu el. Singurul care va decide este Ionuț Negoiță. Suporterii au și ei un rol important, este normal să ținem cont și de părerea lor”, a declarat Florin Prunea la Digi Sport Matinal.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii