Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Şeicii care negociază cu Negoiţă, implicaţi într-un scandal uriaş: "N-aţi băgat un ban!"
Dinamo se pregăteşte intens pentru unul dintre cele mai importante momente din istoria clubului, mai exact, trecerea sub conducerea fondului de investiţii Abu Dhabi Business Development.

Însă mutarea s-ar dovedi un adevărat eşec pentru suporterii dinamovişti. Grupul de investiţii unde este preşedinte Tahnoon Nimer deţine şi clubul din liga a doua engleză, Charlton. Iar după ultimul meci jucat în Championship, înfrângerea 0-1 cu Middlesbrough, a izbucnit un adevărat scandal în conducerea clubului.


Preşedintele Matt Southal îi acuză pe şeicii care deţin controlul la echipă, în frunte cu Tahnoon Nimer, că n-au băgat niciun ban de la preluarea clubului. Astfel, fără un buget de transferuri sau fără salarii atrăgătoare, Charlton este foarte aproape de a retrograda în liga a treia.

Imediat după meciul disputat la finalul săptămânii trecute, Matt Southal a trimis un mesaj disperat pe pagina de Twitter a clubului Charlton în care îi acuză pe şeici de managementul dezastruos pe care-l au.

"Tahnoon Nimer a trimis o scrisoare denigratoare la adresa mea. Ce mai putem spune când conducerea clubului nu a făcut plăţile necesare către EFL şi n-a ţinut cont de numeroasele avertismente primite. În plus, este dezamăgitor faptul că acţionarii clubului se gândesc să cumpere şi să investească la Dinamo Bucureşti, în condiţiile în care nu au dat nici măcar un ban către Charlton din toate sumele promise" , se arată în mesajul trimis de Matt Southal.

Negoiţă, aproape de a vinde clubul. Dinamo îi atrage pe şeici
Tahnoon Nimer, preşedintele Abu Dhabi Business Development, are peste 60 de companii, relaţii puternice cu diferite guverne, iar în ianuarie a recunoscut în direct la TV că doreşte să cumpere Dinamo Bucureşti!

Patronul Ionuţ Negoiţă a fost înştiinţat printr-o scrisoare oficială de către Grupul Abu Dhabi Business Development, iar la finalul lunii trecute, preşedintele Tahnoon Nimer a susţinut că analizează contractul în urma căruia clubul Dinamo ar putea fi vândut.

Recent, Abu Dhabi Business Development a cumpărat clubul Charlton, din Championship, în schimbul a 65 de milioane de euro.

sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii