Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Meciurile fără spectactori din cauza coronavirus! Guvernul interzice adunările cu peste 1000 de oameni


.









Din cauza epidemiei de Coronavirus, oficialitățile din Romania au decis să interzică adunările peste 1000 de oameni. Decizia ar putea afecta și meciurile din Liga 1, Liga 2 și alte competiții sportive.

După ce în Românai au fost confirmate 13 cazui de coronavirus, iar 13.000 se află în izolare, Ministerul de Interne a decis să ia măsuri dure. Astfel, au fost interzise evenimentele publice cu peste 1000 de persoane.

„S-a aprobat procedura pentru suspendarea cursurilor în instituţiile de învăţământ. Se interzic activităţile ce includ mai mare de 1.000 de persoane. Pentru activităţile cu mai puţin de 1.000 de persoane se aprobă cu acordul DSP. Până pe 31 martie intră în vigoare aceste măsuri. Aceste măsuri vizează evenimentele publice şi private”
Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă

„Ne vom întâlni de urgență și vom lua o decizie cât de repde putem”, a declarat Gino Iorgulescu pentru GSP.RO. 

„Aștepăm și noi comunicatul din partea autorităților și vom anunța și noi mai departe!”, a declarat o persoană din conducerea FCSB, echipă care va juca duminică, pe Arena Națională, cu CS Universitatea Craiova




sursa: www.gsp.ro

Comentarii