Post Top Ad


Prima reacție a lui Florin Prunea după anunțul tăierii salariilor la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirusJucătorii lui Dinamo vor avea parte de o diminuare drastică a bugetului salarial lunar după pandemia de coronavirus. Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, spune că nu i-a fost cerută părere în legătură cu această măsură.

„Nimeni nu a discutat cu mine o asemenea variantă. Această variantă trebuia discutată cu jucătorii, dacă va exista vreodată. Cu siguranță vor exista anumite tăieri în toată Liga 1, dar nu trebuie făcute decât cu acordul jucătorilor. Federația, Liga, trebuie să se pună la masă și să discute. Nu va mai fi ce a fost. Noi, cu fotbalul, suntem victime colaterale. Vorbesc cu prieteni care au firme cu sute de angajați și trăiesc o adevărată dramă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Sper să nu fie așa, dar e o chestiune de timp până vom decala termenul de a începe antrenamentele în aprilie. E imposibil, nu cred că avem cum să jucăm în perioada următoare”
- Florin Prunea, manager general Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii