Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Prima reacție a lui Florin Prunea după anunțul tăierii salariilor la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirusJucătorii lui Dinamo vor avea parte de o diminuare drastică a bugetului salarial lunar după pandemia de coronavirus. Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, spune că nu i-a fost cerută părere în legătură cu această măsură.

„Nimeni nu a discutat cu mine o asemenea variantă. Această variantă trebuia discutată cu jucătorii, dacă va exista vreodată. Cu siguranță vor exista anumite tăieri în toată Liga 1, dar nu trebuie făcute decât cu acordul jucătorilor. Federația, Liga, trebuie să se pună la masă și să discute. Nu va mai fi ce a fost. Noi, cu fotbalul, suntem victime colaterale. Vorbesc cu prieteni care au firme cu sute de angajați și trăiesc o adevărată dramă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Sper să nu fie așa, dar e o chestiune de timp până vom decala termenul de a începe antrenamentele în aprilie. E imposibil, nu cred că avem cum să jucăm în perioada următoare”
- Florin Prunea, manager general Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii