Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Prima reacție a lui Florin Prunea după anunțul tăierii salariilor la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirusJucătorii lui Dinamo vor avea parte de o diminuare drastică a bugetului salarial lunar după pandemia de coronavirus. Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, spune că nu i-a fost cerută părere în legătură cu această măsură.

„Nimeni nu a discutat cu mine o asemenea variantă. Această variantă trebuia discutată cu jucătorii, dacă va exista vreodată. Cu siguranță vor exista anumite tăieri în toată Liga 1, dar nu trebuie făcute decât cu acordul jucătorilor. Federația, Liga, trebuie să se pună la masă și să discute. Nu va mai fi ce a fost. Noi, cu fotbalul, suntem victime colaterale. Vorbesc cu prieteni care au firme cu sute de angajați și trăiesc o adevărată dramă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Sper să nu fie așa, dar e o chestiune de timp până vom decala termenul de a începe antrenamentele în aprilie. E imposibil, nu cred că avem cum să jucăm în perioada următoare”
- Florin Prunea, manager general Dinamo

sursa: www.gsp.ro

Comentarii