Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Prima reacție a lui Florin Prunea după anunțul tăierii salariilor la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirus











Jucătorii lui Dinamo vor avea parte de o diminuare drastică a bugetului salarial lunar după pandemia de coronavirus. Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, spune că nu i-a fost cerută părere în legătură cu această măsură.

„Nimeni nu a discutat cu mine o asemenea variantă. Această variantă trebuia discutată cu jucătorii, dacă va exista vreodată. Cu siguranță vor exista anumite tăieri în toată Liga 1, dar nu trebuie făcute decât cu acordul jucătorilor. Federația, Liga, trebuie să se pună la masă și să discute. Nu va mai fi ce a fost. Noi, cu fotbalul, suntem victime colaterale. Vorbesc cu prieteni care au firme cu sute de angajați și trăiesc o adevărată dramă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Sper să nu fie așa, dar e o chestiune de timp până vom decala termenul de a începe antrenamentele în aprilie. E imposibil, nu cred că avem cum să jucăm în perioada următoare”
- Florin Prunea, manager general Dinamo





sursa: www.gsp.ro

Comentarii