Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Prima reacție a lui Florin Prunea după anunțul tăierii salariilor la Dinamo pe fondul pandemiei de coronavirus











Jucătorii lui Dinamo vor avea parte de o diminuare drastică a bugetului salarial lunar după pandemia de coronavirus. Florin Prunea (51 de ani), managerul general al „câinilor”, spune că nu i-a fost cerută părere în legătură cu această măsură.

„Nimeni nu a discutat cu mine o asemenea variantă. Această variantă trebuia discutată cu jucătorii, dacă va exista vreodată. Cu siguranță vor exista anumite tăieri în toată Liga 1, dar nu trebuie făcute decât cu acordul jucătorilor. Federația, Liga, trebuie să se pună la masă și să discute. Nu va mai fi ce a fost. Noi, cu fotbalul, suntem victime colaterale. Vorbesc cu prieteni care au firme cu sute de angajați și trăiesc o adevărată dramă”, a declarat Prunea la TV Digi Sport.

„Sper să nu fie așa, dar e o chestiune de timp până vom decala termenul de a începe antrenamentele în aprilie. E imposibil, nu cred că avem cum să jucăm în perioada următoare”
- Florin Prunea, manager general Dinamo





sursa: www.gsp.ro

Comentarii