Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






FRF a anunțat când s-ar putea relua Liga 1










Fotbalul românesc a intrat în carantină după extinderea pandemiei de COVID-19, iar FRF a format un Grup de Lucru pentru a analizat situația internă.


În urma celor două videoconferințe de miercuri, s-a decis ca fotbalul românesc va rămâne suspendat cel puțin până pe 16 mai, așa cum Digi Sport v-a anunțat.

FRF a anunțat când s-ar putea relua Liga 1
Conform FRF, în urma dezbaterilor, s-a ajuns la concluzia că termenul cel mai apropiat pentru reluarea competițiilor fotbalistice din România ar putea fi 16 mai 2020, dacă situația privind epidemia COVID-19 se va îmbunătăți în jurul acestei date.

Dezbaterile de miercuri au avut în vedere următoarele aspecte:


starea de urgență declarată în România
perioada necesară reacomodării la efort a jucătorilor
modificarea termenului UEFA pentru finalizarea competițiilor naționale: 28 iunie față de 1 iunie
situația actuală a fiecărei competiții, meciuri rămase de disputat
expirarea contractelor jucătorilor la data de 30 iunie sau mai devreme
închiderea bazelor sportive
Cine se află în Grupul de Lucru al FRF
Grupul de Lucru este format din:

Răzvan Burleanu, președinte FRF
Gabriel Bodescu, secretar general-adjunct FRF
Felix Grigore, manager competiții FRF
Mihai Andrieș, competiții FRF
Adrian Stângaciu, șef serviciu juridic FRF
reprezentanții Ligii 1, Ligii 2 și Ligii 3 în Comitetul Executiv: Valeriu Argăseală (FCSB) și Bogdan Bălănescu (FC Dinamo), Auraș Brașoveanu (Concordia Chiajna), Marius Burcă (Metaloglobus), Florea Spânu (CSO Filiași), Mihai Dăscălescu (Unirea Alba Iulia)
Justin Ștefan, secretar general LPF
Emilian Hulubei, președinte AFAN și membru în Comitetul Executiv FRF
Următoarea întâlnire a grupului de lucru va avea loc joi, 19 martie 2020, ora 17:00, tot prin videoconferință.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii