Ultima Postare

Surpriză totală: Dinamo în discuții cu un jucător de la EURO! Comentează!

  sursa foto: GSP.ro v Florin Niță, portarul echipei naționale a României la EURO, ar putea ajunge la Dinamo București  datorită unor circumstanțe favorabile. Conform surselor ProSport , portarul este interesat să revină în  România, deși are o ofertă de a rămâne în Turcia, deoarece familia sa dorește să se întoarcă în țară și  pentru că relația sa cu Gaziantep nu a fost ideală, în ciuda impresiei publice pozitive menținute de ambele părți. Din informațiile noastre, agenții care îl reprezintă pe jucător au început discuții cu oficialii de la Dinamo București. Niță ar fi dispus să se întoarcă în România pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună. Acest lucru l-ar face pe Niță cel mai bine plătit jucător al echipei Dinamo, dar ar reprezenta și o lovitură  de imagine considerabilă pentru Nicolescu și Voicu: un titular de la EURO, un jucător cu vastă  experiență, un lider în vestiar și un fost membru al marii rivale! Discuțiile sunt încă la început și, dacă  acționari

Post Top Ad


Ioan Andone, luat prin surprindere de Coronavirus! Soluţia pentru reluarea Ligii 1Ioan Andone (60 de ani) a fost luat prin surprindere de rapiditatea cu care s-a răspândit Coronavirusul în toată lumea. În acest context, expertul Telekom Sport spune că "trebuie să uităm de tururile preliminare" din cupele europene, dar are soluţia pentru cazul în care se va mai relua fotbalul în România.


Coronavirusul a dat peste cap toată lumea, iar fotbalul e direct afectat. Majoritatea campionatelor s-au oprit în toată lumea şi nu se ştie exact când şi dacă se vor mai relua. Cupele europene vor fi şi ele afectate.

Legenda dinamovistă spune că dacă totul se va rezolva într-o lună va fi totul ok din punct de vedere competiţional: "De tururi preliminarii trebuie să uităm. Putem să întrerupem, promovăm două echipe din liga a doua şi facem un campionat cu 16 echipe. Trebuie să dai nişte decizii cât de cât fair play, dar oricum nu e corect. Vom vedea ce se va întâmpla, şi mai ales când se va putea relua campionatul. Dacă se întâmplă într-o lună e ok. Nu credeam că se va ajunge în anul 2020 la aşa ceva. Trebuie oprită cumva pandemia asta", a spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Tot fotbalul din România s-a oprit din cauza pandemiei de Coronavirus.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii