Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ioan Andone, luat prin surprindere de Coronavirus! Soluţia pentru reluarea Ligii 1Ioan Andone (60 de ani) a fost luat prin surprindere de rapiditatea cu care s-a răspândit Coronavirusul în toată lumea. În acest context, expertul Telekom Sport spune că "trebuie să uităm de tururile preliminare" din cupele europene, dar are soluţia pentru cazul în care se va mai relua fotbalul în România.


Coronavirusul a dat peste cap toată lumea, iar fotbalul e direct afectat. Majoritatea campionatelor s-au oprit în toată lumea şi nu se ştie exact când şi dacă se vor mai relua. Cupele europene vor fi şi ele afectate.

Legenda dinamovistă spune că dacă totul se va rezolva într-o lună va fi totul ok din punct de vedere competiţional: "De tururi preliminarii trebuie să uităm. Putem să întrerupem, promovăm două echipe din liga a doua şi facem un campionat cu 16 echipe. Trebuie să dai nişte decizii cât de cât fair play, dar oricum nu e corect. Vom vedea ce se va întâmpla, şi mai ales când se va putea relua campionatul. Dacă se întâmplă într-o lună e ok. Nu credeam că se va ajunge în anul 2020 la aşa ceva. Trebuie oprită cumva pandemia asta", a spus Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

Tot fotbalul din România s-a oprit din cauza pandemiei de Coronavirus.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii