Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Jaime Penedo: "Suporterii vor fi forța ce vor trage clubul în sus. Am petrecut momente de neuitat în România datorită fanilor"România ocupă locul 33 la nivel global, în această dimineață, în privința pandemiei de coronavirus. Numărul victimelor este, încă, în creștere și încercăm să gândim optimist că totul se va încheia la un moment dat și ne vom relua viața normală.

Sau vom reclădi o alta, mai bună. Ne lipsesc activitățile zilnice. Și noi, românii, suntem în situația celorlalți oameni ai planetei, care numără în acest moment peste 7,7 miliarde de suflete.

Jaime Penedo, fost jucător Dinamo: „Ne ținem departe de alți oameni"
La peste 10.000 de kilometri depărtare, în Panama City, și ex-dinamovistul Jaime Penedo trăiește aceleași sentimente ca mulți dintre noi. Fostul portar, acum în vârstă de 38 de ani, cu soție și cu doi copii acasă, este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în lume.

În Panama, situația este mai calmă decât la noi, dar teama i-a cuprins și pe conaționalii unuia dintre cei mai apreciați străini din istoria recentă a clubului din Ștefan cel Mare. Jaime a trimis și un mesaj video oamenilor, după care a vorbit pentru GSP.RO: „Situația e nasoală, am intrat în carantină totală, oamenii nu dau importanță la acest lucru. Ceea ce este îngrijorător, nu? Tot ceea ce se încearcă este să se minimizeze contactul între persoane și să nu se afecteze prea mult sistemul de sănătate. 

Dar, bine, aici, în Panama, încă ne este bine. Sunt cu familia, în casă, în carantină și așteptăm să treacă totul. Săptămâna aceasta este vitală, este esențială, pot apărea multe infectări. Dar așteptăm să treacă. Aici, toți împreună, rugându-ne".


Jaime Penedo

Miza pe suporterii dinamoviști
Fotbalistul a strâns 73 de meciuri la Dinamo, în 26 de partide nu a luat gol, iar în 2017 a contribuit la câștigarea Cupei Ligii. „Urmăresc activitatea acestei formații care a rămas în sufletul meu. Știu că nu a trecut prin pasaje bune, dar, ca orice pe lumea asta, are capacitatea de a renaște. Suporterii vor fi forța ce vor trage clubul în sus. Am petrecut momente de neuitat în România datorită fanilor. Pentru ei mi-am prelungit o dată contractul. Voi spune mereu cu mândrie că am fost și-am rămas "câine roșu" pe viață", a mai transmis Penedo roș-albilor.

GALERIE FOTO. Parcurile din București, închise din cauza coronavirus
+13 FOTO
4,3 milioane de locuitori
sunt în Panama

Cifre coronavirus în Panama
Cazuri: 786
Decese: 14
Oameni vindecați: 2
Cazuri active: 770
Cazuri în stare critică: 20
Data primului caz: 9 martie
sursa: www.gsp.ro

Comentarii