Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Jaime Penedo: "Suporterii vor fi forța ce vor trage clubul în sus. Am petrecut momente de neuitat în România datorită fanilor"România ocupă locul 33 la nivel global, în această dimineață, în privința pandemiei de coronavirus. Numărul victimelor este, încă, în creștere și încercăm să gândim optimist că totul se va încheia la un moment dat și ne vom relua viața normală.

Sau vom reclădi o alta, mai bună. Ne lipsesc activitățile zilnice. Și noi, românii, suntem în situația celorlalți oameni ai planetei, care numără în acest moment peste 7,7 miliarde de suflete.

Jaime Penedo, fost jucător Dinamo: „Ne ținem departe de alți oameni"
La peste 10.000 de kilometri depărtare, în Panama City, și ex-dinamovistul Jaime Penedo trăiește aceleași sentimente ca mulți dintre noi. Fostul portar, acum în vârstă de 38 de ani, cu soție și cu doi copii acasă, este îngrijorat de ceea ce se întâmplă în lume.

În Panama, situația este mai calmă decât la noi, dar teama i-a cuprins și pe conaționalii unuia dintre cei mai apreciați străini din istoria recentă a clubului din Ștefan cel Mare. Jaime a trimis și un mesaj video oamenilor, după care a vorbit pentru GSP.RO: „Situația e nasoală, am intrat în carantină totală, oamenii nu dau importanță la acest lucru. Ceea ce este îngrijorător, nu? Tot ceea ce se încearcă este să se minimizeze contactul între persoane și să nu se afecteze prea mult sistemul de sănătate. 

Dar, bine, aici, în Panama, încă ne este bine. Sunt cu familia, în casă, în carantină și așteptăm să treacă totul. Săptămâna aceasta este vitală, este esențială, pot apărea multe infectări. Dar așteptăm să treacă. Aici, toți împreună, rugându-ne".


Jaime Penedo

Miza pe suporterii dinamoviști
Fotbalistul a strâns 73 de meciuri la Dinamo, în 26 de partide nu a luat gol, iar în 2017 a contribuit la câștigarea Cupei Ligii. „Urmăresc activitatea acestei formații care a rămas în sufletul meu. Știu că nu a trecut prin pasaje bune, dar, ca orice pe lumea asta, are capacitatea de a renaște. Suporterii vor fi forța ce vor trage clubul în sus. Am petrecut momente de neuitat în România datorită fanilor. Pentru ei mi-am prelungit o dată contractul. Voi spune mereu cu mândrie că am fost și-am rămas "câine roșu" pe viață", a mai transmis Penedo roș-albilor.

GALERIE FOTO. Parcurile din București, închise din cauza coronavirus
+13 FOTO
4,3 milioane de locuitori
sunt în Panama

Cifre coronavirus în Panama
Cazuri: 786
Decese: 14
Oameni vindecați: 2
Cazuri active: 770
Cazuri în stare critică: 20
Data primului caz: 9 martie
sursa: www.gsp.ro

Comentarii