Ultima Postare

Antrenorul lui Dinamo primește o veste extraordinară, suporterii radiază de fericire!

   Foto: Profimedia În etapa a 29-a din Superligă, Poli Iași și Dinamo au încheiat la egalitate, scor 0-0. Andrei Nicolescu,  administratorul special al echipei „câinilor”, consideră că atacanții Astrit Selmani (26 de ani) și Hakim  Abdallah (26 de ani) ar fi trebuit să profite mai bine de oportunitățile pe care le-au avut în meciul de la Copou. Abdallah și Selmani au ratat câteva ocazii importante în repriza secundă a confruntării cu Poli Iași,  amândoi fiind în situații de unu la unu cu portarul Ailenei. Conform lui Andrei Nicolescu, un plus de inspirație ar fi putut conduce la obținerea unei victorii pe deplin meritate. „Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi. Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea. Selmani mai are nevoie de timp

Post Top Ad


Dinamo și Dusan Uhrin, negocieri dure! Antrenorul a primit doar două salarii


Dinamo a pierdut cu Poli Iași, 0-1, iar antrenorul ceh Dusan Uhrin (52 de ani) vrea să plece de la echipa pe care a preluat-o în august. 

Dinamo a plecat în această dimineață spre București, iar Dusan Urhin se va întâlni cu finanțatorul Ionuț Negoiță sau Bogdan Bălănescu azi sau cel târziu luni pentru a discuta rezilierea contractului. Din informațiile GSP.RO, Uhrin a încasat doar două salarii de la jumătatea lunii august, când a preluat-o pe Dinamo, și nu vrea să renunțe la suma pe care o are de primit. 

8,000 de euro
este salariul lunar al lui Dusan Uhrin

De partea cealaltă, conducerea lui Dinamo vrea să amâne plata către antrenor. Bălănescu și Negoiță vor să-l convingă pe ceh să accepte rezilierea fără să primească banii și apelează la înțelegerea antrenorului. Echipa are probleme financiare și are nevoie de bani pentru a obține licența. 
sursa: www.gsp.ro

Comentarii