Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Dinamo și Dusan Uhrin, negocieri dure! Antrenorul a primit doar două salarii


Dinamo a pierdut cu Poli Iași, 0-1, iar antrenorul ceh Dusan Uhrin (52 de ani) vrea să plece de la echipa pe care a preluat-o în august. 

Dinamo a plecat în această dimineață spre București, iar Dusan Urhin se va întâlni cu finanțatorul Ionuț Negoiță sau Bogdan Bălănescu azi sau cel târziu luni pentru a discuta rezilierea contractului. Din informațiile GSP.RO, Uhrin a încasat doar două salarii de la jumătatea lunii august, când a preluat-o pe Dinamo, și nu vrea să renunțe la suma pe care o are de primit. 

8,000 de euro
este salariul lunar al lui Dusan Uhrin

De partea cealaltă, conducerea lui Dinamo vrea să amâne plata către antrenor. Bălănescu și Negoiță vor să-l convingă pe ceh să accepte rezilierea fără să primească banii și apelează la înțelegerea antrenorului. Echipa are probleme financiare și are nevoie de bani pentru a obține licența. 
sursa: www.gsp.ro

Comentarii