Post Top Ad


Adrian Mihalcea a luat deja prima măsură, să le dea liber jucătorilor până lunea viitoare


Adrian Mihalcea (43 de ani) a fost instalat în funcția de antrenor al lui Dinamo, într-o perioadă în care Liga 1 fost întreruptă din cauza pandemiei de coronavirus.


Noul tehnician al „câinilor” a dezvăluit azi, în cadrul emisiunii GSP Live, că prima măsură luată la Dinamo a fost să le dea liber jucătorilor până lunea viitoare. 

„Am întrerupt activitatea până luni. Am considerat că e mai bine ca fiecare să stea la casa lui și să evităm unele lucruri neplăcute. Am văzut că multe echipa din Liga 1 și din Liga 2 au făcut lucrul acesta și am recurs și la noi la aceeași metodă de prevenție. 

În fiecare oră apar știri noi, iar semnele de întrebare sunt mari. Vom vedea luni ce se va întâmpla și vom vedea dacă vom decide reluarea pregătirii. Nu e o situație plăcută, dar primează doar sănătatea. Mi-e greu să mă gândesc la o decizie neștiind data la care noi ne putem reapuca de muncă. Dacă se va relua campionatul în aprilie, vor fi meciuri din 3 în 3 zile, ar fi o perioadă extrem de aglomerată. 

Am mii și mii de gânduri, dar n-aș vrea să mă încarc acum de fel și fel de gânduri. Mi-ar fi plăcut să încep imediat și să nu existe această pauză, dar extrag partea pozitivă: voi avea mai mult timp pentru pregătire”, a declarat Mihalcea, la GSP Live.

Ringier România a luat măsuri preventive pentru angajați. Pentru a respecta recomandările specialiștilor în sănătate publică, dar și ultimele decizii din Comitetul Național pentru Situații de Urgență anunțate după creșterea numărului de cazuri de coronavirus, a fost luată și decizia de suspendare a emisiunii GSP LIVE în formatul care presupunea deplasarea angajaților pentru transmiterea ei din redacție. 
Rămânem însă aproape de publicul nostru și încercam să fim in continuare la fel de prezenți cu știri, discuții, dezbateri despre evenimentele din sport.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii