Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Liviu Ciobotariu e favorit să devină noul antrenor al „câinilor”

Liviu Ciobotariu (48 de ani) este favorit să devină noul antrenor al lui Dinamo.

Astăzi, Dusan Uhrin (52 de ani) și-a reziliat contractul cu formația din Ștefan cel Mare și postul a rămas vacant.

Liviu Ciobotariu mai are contract cu naționala Libanului până în vară, dar poate scăpa ușor de înțelegere. Din cauza coronavirusului, programul echipei a fost dat peste cap și sunt șanse mici ca vreo acțiune oficială să mai aibă loc în perioada următoare.

Liviu Ciobotariu a mai antrenat în carieră la FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSM Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai și FC Botoșani. 


Dinamo, ședință decisivă
Numele noului antrenor va fi decis într-o ședință pe care conducerea, în frunte cu Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu și Florin Prunea, o vor avea cu suporterii dinamoviști. Adrian Mihalcea (43 de ani), omul invocat de Peluza Cătălin Hîldan, nu a fost contactat până în acest moment.

4 goluri
în 55 de meciuri a marcat Liviu Ciobotariu pentru Dinamo, în Liga 1

sursa: www.gsp.ro

Comentarii