Post Top Ad


Un meci de fotbal virtual vinde mai multe bilete decât unul normal. Fanii echipelor ”U” Cluj şi Dinamo au strâns peste 15.000 de lei. Banii vor fi donaţi pentru lupta contra COVID-19Oficialii clubului Universitatea Cluj au venit cu o iniţiativă unică până acum. Nu doar că au încercat să-şi anime fanii cu o partidă de FIFA 20 Pro Clubs între ”U” şi Dinamo, dar au decis să şi vândă bilete pentru acest meci virtual. Biletele sunt şi ele virtuale, meciul putând fi urmărit chiar şi fără să-ţi achiziţionezi un tichet, doar că banii adunaţi vor fi donaţi Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca.


Partida se va juca miercuri, de la ora 21:30, şi biletele, puse la vânzare la un cost de 5 lei, se pot achiziţiona de pe site-ul bilete.ro. La Tribuna 1 Oaspeţi biletele au fost ”epuizate”.

Surpriza plăcută o reprezintă numărul mare de fani ai celor două echipe care au îmbrăţişat ideea. Peste 3.000 de bilete virtuale s-au vândut până marţi. Asta înseamnă că peste 15.000 de lei vor putea fi donaţi deja în ajutorul medicilor care luptă cu cazurile de coronavirus.

”Mă aşteptam să se vândă multe tichete. Când este vorba de suporterii lui U Cluj şi Dinamo este normal să existe mobilizare. În plus, există şi o solidaritate şi tot timpul a fost o legătură strânsă între cele două formaţii. Acum intervine şi solidaritatea faţă de cei care luptă cu boala. Cu toţii am cumpărat bilete. Şi jucătorii şi staff-ul şi cei din conducere”, a spus, pentru Liga2.ro, Daniel Stanciu, directorul general al ”U” Cluj.

Mobilizarea este una exemplară, mai ales că cele două echipe n-au jucat multe meciuri cu peste 3000 de spectatori în tribune în acest sezon. De fapt, în Liga 1 sunt doar patru echipe care au avut o medie de peste 3000 de bilete vândute la partidele din actualul sezon: U Craiova, FCSB, Dinamo şi CFR Cluj.

”Cât timp noi #stămacasă, există în fiecare spital din ţară oameni care luptă până la epuizare pentru sănătatea şi siguranţa noastră, pentru viitorul nostru. Pentru noi viaţa continuă să fie despre fotbal, însă cum trebuie să ne adaptăm situaţiei, am trecut la dreptunghiul verde de pe ecran. Alături de echipa FC Universitatea Cluj eSports vom readuce, miercuri, de la 21:30, emoţiile unui duel de tradiţie al fotbalului românesc, "U" Cluj – Dinamo, de data asta în FIFA 20 Pro Clubs (11 vs 11), iar voi ne puteţi susţine din tribuna virtuală. Banii strânşi vor fi donaţi Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cluj, pentru a-i sprijini în lupta cu noul coronavirus.

Evenimentul va consta într-o dublă manşă între cele două echipe de FIFA Pro Clubs şi va fi transmis live pe pagina noastră de Facebook şi pe canalul de YouTube Universitatea Cluj eSports.

sursa: liga2.prosport.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii