Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Bratu: ”În 2008 m-a sunat jumătate de oraș, voiau să-mi facă statuie!”

Atunci, ”câinii” au învins cu 2-1 echipa lui Gigi Becali, în penultima etapă a sezonului, victorie care a trimis practic titlul în Gruia. CFR Cluj a luat campionatul în dauna ”roș-albaștrilor”. 

Jocul s-a disputat pe 4 mai 2008, iar Dănciulescu, actualul oficial al lui Dinamo, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Florin Bratu: ”În 2008 m-a sunat jumătate de oraș, voiau să-mi facă statuie!”
”Mă întreb dacă lui Camora îi fac statuie la Cluj. Pe mine m-a sunat jumătate din oraș în 2008, voiau să-mi facă statuie. Mi-au zis că mă așteaptă pe aeroport și mă poartă pe brațe”, a povestit Florin Bratu, după 12 ani, la Digi Sport Special.

Fostul atacant a jucat în mai multe rânduri pentru Dinamo, formație pe care ulterior a și antrenat-o.

Ca jucător, Bratu a strâns 12 selecții și a marcat trei goluri pentru naționala României.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii