Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Florin Bratu: ”În 2008 m-a sunat jumătate de oraș, voiau să-mi facă statuie!”

Atunci, ”câinii” au învins cu 2-1 echipa lui Gigi Becali, în penultima etapă a sezonului, victorie care a trimis practic titlul în Gruia. CFR Cluj a luat campionatul în dauna ”roș-albaștrilor”. 

Jocul s-a disputat pe 4 mai 2008, iar Dănciulescu, actualul oficial al lui Dinamo, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Florin Bratu: ”În 2008 m-a sunat jumătate de oraș, voiau să-mi facă statuie!”
”Mă întreb dacă lui Camora îi fac statuie la Cluj. Pe mine m-a sunat jumătate din oraș în 2008, voiau să-mi facă statuie. Mi-au zis că mă așteaptă pe aeroport și mă poartă pe brațe”, a povestit Florin Bratu, după 12 ani, la Digi Sport Special.

Fostul atacant a jucat în mai multe rânduri pentru Dinamo, formație pe care ulterior a și antrenat-o.

Ca jucător, Bratu a strâns 12 selecții și a marcat trei goluri pentru naționala României.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii