Ultima Postare

Știrea momentului vine de la Dinamo: Vezi câți și ce fel de jucători vor sosi! Sună al naibii de bine!

  Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat o reconstrucție fundamentală a  clubului alb-roșu, schimbând complet filosofia față de sezoanele anterioare. Cuvântul de bază este  temeinicia. Dinamo s-a salvat în extremis de la retrogradare în stagiunea trecută. Victoria obținută pe  stadionul „Arc” împotriva celor de la UTA, combinată cu rezultatele favorabile de pe stadioanele din  Voluntari, Craiova și Botoșani, le-a asigurat „câinilor” un baraj cu Csikszereda, câștigat datorită unei „doppietta” a lui Dennis Politic în manșa tur. Andrei Nicolescu: „Pentru prima oară după foarte mulți ani, vrem să construim” Până acum, campania de transferuri a celor de la Dinamo s-a concentrat pe jucători tineri și promițători, fiind aduși Cătălin Cîrjan, Adrian Caragea, Alexandru Roșca, Răzvan Pașcalău și Raul Rotund. De asemenea, echipa l-a adus și pe Raul Opruț, fundaș stânga de la Kortrijk, care a fost împrumutat la Hermannstadt în sezonul precedent. „Ne-am

Post Top Ad


Florin Bratu: ”În 2008 m-a sunat jumătate de oraș, voiau să-mi facă statuie!”

Atunci, ”câinii” au învins cu 2-1 echipa lui Gigi Becali, în penultima etapă a sezonului, victorie care a trimis practic titlul în Gruia. CFR Cluj a luat campionatul în dauna ”roș-albaștrilor”. 

Jocul s-a disputat pe 4 mai 2008, iar Dănciulescu, actualul oficial al lui Dinamo, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor.

Florin Bratu: ”În 2008 m-a sunat jumătate de oraș, voiau să-mi facă statuie!”
”Mă întreb dacă lui Camora îi fac statuie la Cluj. Pe mine m-a sunat jumătate din oraș în 2008, voiau să-mi facă statuie. Mi-au zis că mă așteaptă pe aeroport și mă poartă pe brațe”, a povestit Florin Bratu, după 12 ani, la Digi Sport Special.

Fostul atacant a jucat în mai multe rânduri pentru Dinamo, formație pe care ulterior a și antrenat-o.

Ca jucător, Bratu a strâns 12 selecții și a marcat trei goluri pentru naționala României.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii