Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Totul despre viaţa fotbalistilor dinamovisti în vremea coronavirusului
Portarul „câinilor”, Cătălin Straton, a povestit pentru Gazeta Sporturilor: „O ajut și pe soție la treburile casnice. Nu este nicio rușine să aspiri prin casă, cred că ține de fiecare om. Îmi place să fie curățenie în casă. Așa că pun și eu mâna, normal”. 

În rest, pe lângă antrenamente, dă o mână de ajutor Valentinei în creșterea celor două fetițe ale cuplului, Eva și Anastasia. Și străinii de la Dinamo sunt puși pe munca în familie. Diego Fabbrini are activități zilnice cu Victoria, fetița sa, apoi își ajută soția la prepararea meselor. Iar Mattia Montini o ajută pe logodnica sa, Valentina, la prepararea diverselor mâncăruri cu specific italian, care fac furori în mediul online printre prietenii cuplului.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii