Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Totul despre viaţa fotbalistilor dinamovisti în vremea coronavirusului
Portarul „câinilor”, Cătălin Straton, a povestit pentru Gazeta Sporturilor: „O ajut și pe soție la treburile casnice. Nu este nicio rușine să aspiri prin casă, cred că ține de fiecare om. Îmi place să fie curățenie în casă. Așa că pun și eu mâna, normal”. 

În rest, pe lângă antrenamente, dă o mână de ajutor Valentinei în creșterea celor două fetițe ale cuplului, Eva și Anastasia. Și străinii de la Dinamo sunt puși pe munca în familie. Diego Fabbrini are activități zilnice cu Victoria, fetița sa, apoi își ajută soția la prepararea meselor. Iar Mattia Montini o ajută pe logodnica sa, Valentina, la prepararea diverselor mâncăruri cu specific italian, care fac furori în mediul online printre prietenii cuplului.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii