Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea se teme de consecinţe grave în cazul neîncheierii sezonului: "Cluburi de Liga 1 vor dispărea"









Florin Prunea se teme de ce e mai rău după declanşarea pandemiei de coronavirus în România. Directorul general al lui Dinamo e speriat că sezonul din Liga 1 nu se va putea încheia la finalul lunii iunie şi crede că acest lucru ar duce la desfiinţarea unor cluburi.


"S-a vorbit ca pe 19 aprilie să se reia campionatul, dar mi se pare imposibil. Dacă stai trei săptămâni jucătorul mai are nevoie de trei săptămâni de pregătire, dacă stai o lună de încă o lună. Situația financiară e cel mai grav lucru.

Dacă nu vom termina campionatul în iunie, situația va deveni dramatică. Sigur vor fi cluburi care vor dispărea, și de primă ligă. Va fi foarte greu de gestionat o asemenea problemă. În play-off mai sunt doar opt etape, s-ar mai găsi date, dar dacă se mai prelungește cu 30 zile starea de urgenţă greu s-ar mai putea termina sezonul", a spus Prunea, la "Digi Sport Special".

Dinamo, al treilea sezon consecutiv în play-out-ul Ligii 1
Prunea a anunţat că FRF şi LPF vor încerca să găsească soluţii într-o videoconferinţă programată miercuri.

"Se va face videoconferință între FRF şi LPF, vor fi și niste simulări, cam când s-ar putea juca. La Cupă e mai greu de modificat, dar în momente de criză se iau soluții de criză", a mai declarat oficialul lui Dinamo.

Dinamo e pe locul 10 în Liga 1, al patrulea din play-out, cu 17 puncte, doar trei peste locurile retrogradabile.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii