Ultima Postare

Fosta legendă a lui Dinamo, Giani Kiriță, critică feroce: Ce spune despre actualii câini înainte de duelul cu FCSB?

  Giani Kiriță, fostul sportiv al formației Dinamo, exprimă nemulțumirea față de starea actuală a echipei sale anterioare. Giani Kiriță critica aspru jucătorii actuali ai lui Dinamo înaintea derby-ului cu FCSB: „Lipsa de spirit! Noi abordam meciurile ca niște câini turbulenți.” Înaintea confruntării dintre Dinamo și FCSB, programată în etapa a 17-a a Superligii, Giani Kiriță aduce acuzații serioase clubului din Ștefan cel Mare. Dinamovistul afirmă că jucătorii actuali și-au pierdut total determinarea în luptă. Giani Kiriță rememorează perioada când era pe teren pentru Dinamo și dezvăluie că el și colegii săi abordau derby-urile cu echipa lui Gigi Becali cu mult mai multă motivație, comparându-se cu câini turbulenți în adevăratul sens al expresiei. „Meciul pleacă de la 50-50. Nu există ca FCSB să fie favorită. Jocul ne va arăta dacă va fi dezechilibrat. Eu vreau să cred că pauza asta le-a adus altă mentalitate față de ce au avut până acum. O victorie contra FCSB-ului ar fi de moral, ar

Post Top Ad


Florin Prunea i-a propus patru nume de antrenori lui Ionuţ Negoiţă: "Decizia îi aparţine patronului"

Florin Prunea a dezvăluit la "Digi Sport Special" că i-a propus lui Ionuţ Negoiţă numele a patru antrenori pentru a-l înlocui pe Dusan Uhrin la Dinamo.


Managerul general a "câinilor" a confirmat numele lui Liviu Ciobotariu şi Adrian Mihalcea şi, indirect, pe cel al lui Viorel Moldovan. Flavius Stoican ar fi al patrulea antrenor de pe lista lui Prunea.

"Mihalcea, Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) și încă două variante. Viorel Moldovan a făcut o treabă excelentă la Târgoviște, e un antrenor foarte bun. Negoiță are toate opțiunile pe masă, fiecare fundamentat. Cu Ciobi am lucrat, îl apreciez. Și pe Adi Mihalcea îl apreciez, dar decizia îi aparține patronului", a declarat Prunea.

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo după eşecul de la Iaşi
Oficialul lui Dinamo regretă plecarea lui Dusan Uhrin, după eşecul cu 0-1 contra Politehnicii Iaşi.

"Uhrin a făcut tot ce a depins de el, îmi pare rău că nu am putut să îl conving să rămână, am învățat foarte multe de la el, a avut argumente să plece. Ce a depins de mine am făcut", a mai spus Florin Prunea.

Dinamo e pe locul 10 în Liga 1, cu 17 puncte, doar trei deasupra locului de baraj.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii