Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Florin Prunea i-a propus patru nume de antrenori lui Ionuţ Negoiţă: "Decizia îi aparţine patronului"

Florin Prunea a dezvăluit la "Digi Sport Special" că i-a propus lui Ionuţ Negoiţă numele a patru antrenori pentru a-l înlocui pe Dusan Uhrin la Dinamo.


Managerul general a "câinilor" a confirmat numele lui Liviu Ciobotariu şi Adrian Mihalcea şi, indirect, pe cel al lui Viorel Moldovan. Flavius Stoican ar fi al patrulea antrenor de pe lista lui Prunea.

"Mihalcea, Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) și încă două variante. Viorel Moldovan a făcut o treabă excelentă la Târgoviște, e un antrenor foarte bun. Negoiță are toate opțiunile pe masă, fiecare fundamentat. Cu Ciobi am lucrat, îl apreciez. Și pe Adi Mihalcea îl apreciez, dar decizia îi aparține patronului", a declarat Prunea.

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo după eşecul de la Iaşi
Oficialul lui Dinamo regretă plecarea lui Dusan Uhrin, după eşecul cu 0-1 contra Politehnicii Iaşi.

"Uhrin a făcut tot ce a depins de el, îmi pare rău că nu am putut să îl conving să rămână, am învățat foarte multe de la el, a avut argumente să plece. Ce a depins de mine am făcut", a mai spus Florin Prunea.

Dinamo e pe locul 10 în Liga 1, cu 17 puncte, doar trei deasupra locului de baraj.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii