Ultima Postare

Va străluci acest tânăr jucător la Dinamo - Ce părere ai despre el?

  sursa foto:GSP.ro Răzvan Pașcalău, un tânăr de 20 de ani și fost campion în Italia în competiția Primavera cu Lecce U19,  a împărtășit care sunt așteptările sale majore pentru acest sezon. Clujeanul, care în copilărie era fan al  echipei Dinamo, își arată entuziasmul specific vârstei. Dinamo își construiește propria generație de  jucători chiar în Liga 1, aducând tineri formați în academii din afara țării. Printre acești tineri cu  potențial, se regăsește și fundașul central Răzvan Pașcalău, transferat în această vară. Tânărul este atât talentat, cât și articulat. Originar din Cluj, Răzvan vorbește cu o energie debordantă  despre aspirațiile sale. Sinceritatea specifică vârstei îl face să se exprime autentic, fără să spună lucruri  doar de dragul conversației. Răzvan Pașcalău este un suporter al echipei Dinamo, dar și al U Cluj. La o acțiune de promovare organizată de club la Macron Store, clujeanul a povestit cum a devenit fan  Dinamo. Este o "moșt

Post Top Ad






Armando Cooper despre Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui"










Armando Cooper, fostul jucător de la Oţelul Galaţi şi Dinamo s-a destăinuit într-un interviu acordat site-ului vavel.com


Ajuns la 32 de ani, Armando Cooper a jucat în România în sezonul 2013-2014 pentru Oţelul Galaţi şi în 2018 pentru Dinamo Bucureşti.

Actualmente, panamezul evoluează la Arabe Unido şi a acordat un interviu celor de la vavel.com, în care a vorbit despre cariera sa.

Cooper a vorbit inclusiv despre experienţa fabuloasă trăită la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia: ”Este o experienţă unică, de neuitat. Aproape imposibil de explicat. A fost foarte motivant pentru orice jucător implicat” recunoaşte Cooper. La Campionatul Mondial, Armando a avut şansa nesperată de a se duela cu Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui. Atunci când îl ai în faţă îţi trece prin cap un singur gând: că e cel mai bun fotbalist din lume. A fost dificil să joc împotriva lui, dar şi mai dificil a fost să-l opresc” a glumit Armando Cooper.


La 32 de ani, fostul dinamovist nu se gândeşte la finalul carierei: ”Vreau să ajung la o echipă mare din Argentina. Racing ar fi un vis pentru mine” a mai explicat panamezul, care a dezvăluit şi care sunt idolii săi în fotbal: ”Fără discuţie, Xavi şi Iniesta”.

Armando Cooper are 33 de meciuri în Liga 1. A mai jucat în cariera sa la FC St Pauli, Godoy Cruz, Toronto FC, Universidad de Chile şi Maccabi Petah Tikva.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii