Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Armando Cooper despre Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui"










Armando Cooper, fostul jucător de la Oţelul Galaţi şi Dinamo s-a destăinuit într-un interviu acordat site-ului vavel.com


Ajuns la 32 de ani, Armando Cooper a jucat în România în sezonul 2013-2014 pentru Oţelul Galaţi şi în 2018 pentru Dinamo Bucureşti.

Actualmente, panamezul evoluează la Arabe Unido şi a acordat un interviu celor de la vavel.com, în care a vorbit despre cariera sa.

Cooper a vorbit inclusiv despre experienţa fabuloasă trăită la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia: ”Este o experienţă unică, de neuitat. Aproape imposibil de explicat. A fost foarte motivant pentru orice jucător implicat” recunoaşte Cooper. La Campionatul Mondial, Armando a avut şansa nesperată de a se duela cu Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui. Atunci când îl ai în faţă îţi trece prin cap un singur gând: că e cel mai bun fotbalist din lume. A fost dificil să joc împotriva lui, dar şi mai dificil a fost să-l opresc” a glumit Armando Cooper.


La 32 de ani, fostul dinamovist nu se gândeşte la finalul carierei: ”Vreau să ajung la o echipă mare din Argentina. Racing ar fi un vis pentru mine” a mai explicat panamezul, care a dezvăluit şi care sunt idolii săi în fotbal: ”Fără discuţie, Xavi şi Iniesta”.

Armando Cooper are 33 de meciuri în Liga 1. A mai jucat în cariera sa la FC St Pauli, Godoy Cruz, Toronto FC, Universidad de Chile şi Maccabi Petah Tikva.



sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii