Post Top Ad


Armando Cooper despre Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui"


Armando Cooper, fostul jucător de la Oţelul Galaţi şi Dinamo s-a destăinuit într-un interviu acordat site-ului vavel.com


Ajuns la 32 de ani, Armando Cooper a jucat în România în sezonul 2013-2014 pentru Oţelul Galaţi şi în 2018 pentru Dinamo Bucureşti.

Actualmente, panamezul evoluează la Arabe Unido şi a acordat un interviu celor de la vavel.com, în care a vorbit despre cariera sa.

Cooper a vorbit inclusiv despre experienţa fabuloasă trăită la turneul final al Campionatului Mondial din Rusia: ”Este o experienţă unică, de neuitat. Aproape imposibil de explicat. A fost foarte motivant pentru orice jucător implicat” recunoaşte Cooper. La Campionatul Mondial, Armando a avut şansa nesperată de a se duela cu Messi: ”Este ceva extrem de complicat să joci contra lui. Atunci când îl ai în faţă îţi trece prin cap un singur gând: că e cel mai bun fotbalist din lume. A fost dificil să joc împotriva lui, dar şi mai dificil a fost să-l opresc” a glumit Armando Cooper.


La 32 de ani, fostul dinamovist nu se gândeşte la finalul carierei: ”Vreau să ajung la o echipă mare din Argentina. Racing ar fi un vis pentru mine” a mai explicat panamezul, care a dezvăluit şi care sunt idolii săi în fotbal: ”Fără discuţie, Xavi şi Iniesta”.

Armando Cooper are 33 de meciuri în Liga 1. A mai jucat în cariera sa la FC St Pauli, Godoy Cruz, Toronto FC, Universidad de Chile şi Maccabi Petah Tikva.sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii