Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Afaceristul Claudiu Florică s-a reorientat spre un club din Anglia












Ionuţ Negoiţă rămâne în continuare finanţatorul lui Dinamo. A căzut şi mult aşteptata afacere cu şeicul Saeed Bin Tahnoon Al Nahyan, care dorea să cumpere clubul din Ştefan cel Mare. Mai mult, şi Claudiu Florică a renunţat la ideea de a băga bani la Dinamo şi a semnat cu Charlton Athletic.


Site-ul oficial al clubului Charlton Athletic a anunţat că Matt Southall şi Jonathan Heller au fost înlăturaţi din conducerea echipei. Locul acestora a fost preluat de Claudiu Florică. Omul de afaceri şi-a anunţat de mai multe ori intenţia de a cumpăra clubul Dinamo, dar negocierile cu Ionuţ Negoiţă au intrat în impas. Florică s-a reorientat rapid şi a devenit astfel primul român care se află într-o funcţie atât de importantă în cadrul unei echipe din Anglia. Acesta va fi ajutat şi de Marian Mihail.

Cei doi au fost numiţi în funcţie de către grupul East Street Investments Limited, care îi aparţine lui Saeed Bin Tahnoun Bin Mohammed Al Nahyan, şeicul care de asemenea ar fi vrut s-o cumpere pe Dinamo de la Negoiţă. 

Preşedintele fondului de investiţii care deţine grupul care a cumpărat-o pe Charlton Athletic, Tahnoon Nimer, s-a arătat foarte mulţumit de decizia de a-l aduce pe Claudiu Florică la club. ”Sunt fericit că i-am numit pe Claudiu şi pe Marian la conducerea echipei, pentru că astfel Charlton poate merge mai departe. Au fost câteva săptămâni grele pentru toţi cei implicaţi în club şi acesta este un pas în direcţia corectă. Prioritatea noastră este de a stabiliza clubul în plină pandemie de COVID-19”, a declarat Nimer. 

Duă 37 de etape disputate în Championship, Charlton Athletic este pe locul 22, la două puncte în spatele primei poziţii care asigură menţinerea în liga a doua.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii