Post Top Ad


Afaceristul Claudiu Florică s-a reorientat spre un club din Anglia
Ionuţ Negoiţă rămâne în continuare finanţatorul lui Dinamo. A căzut şi mult aşteptata afacere cu şeicul Saeed Bin Tahnoon Al Nahyan, care dorea să cumpere clubul din Ştefan cel Mare. Mai mult, şi Claudiu Florică a renunţat la ideea de a băga bani la Dinamo şi a semnat cu Charlton Athletic.


Site-ul oficial al clubului Charlton Athletic a anunţat că Matt Southall şi Jonathan Heller au fost înlăturaţi din conducerea echipei. Locul acestora a fost preluat de Claudiu Florică. Omul de afaceri şi-a anunţat de mai multe ori intenţia de a cumpăra clubul Dinamo, dar negocierile cu Ionuţ Negoiţă au intrat în impas. Florică s-a reorientat rapid şi a devenit astfel primul român care se află într-o funcţie atât de importantă în cadrul unei echipe din Anglia. Acesta va fi ajutat şi de Marian Mihail.

Cei doi au fost numiţi în funcţie de către grupul East Street Investments Limited, care îi aparţine lui Saeed Bin Tahnoun Bin Mohammed Al Nahyan, şeicul care de asemenea ar fi vrut s-o cumpere pe Dinamo de la Negoiţă. 

Preşedintele fondului de investiţii care deţine grupul care a cumpărat-o pe Charlton Athletic, Tahnoon Nimer, s-a arătat foarte mulţumit de decizia de a-l aduce pe Claudiu Florică la club. ”Sunt fericit că i-am numit pe Claudiu şi pe Marian la conducerea echipei, pentru că astfel Charlton poate merge mai departe. Au fost câteva săptămâni grele pentru toţi cei implicaţi în club şi acesta este un pas în direcţia corectă. Prioritatea noastră este de a stabiliza clubul în plină pandemie de COVID-19”, a declarat Nimer. 

Duă 37 de etape disputate în Championship, Charlton Athletic este pe locul 22, la două puncte în spatele primei poziţii care asigură menţinerea în liga a doua.
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii