Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Asta e prima finala Dinamo - Steaua din istorie! Omul care i-a inventat pe Lucescu si Dinu a umilit-o pe Steaua in fata a 70.000 de fani!


EPISODUL 1: Dinamo a castigat in 1963/1964 prima finala de Cupa in fata Stelei! A fost pentru prima oara cand cele doua rivale se intalneau intr-o finala de Cupa Romaniei, iar pe banca lui Dinamo se afla un lume legendar: Traian Ionescu.

Fost jucator si campion cu CCA Bucuresti in 1951, Traian Ionescu a fost omul care i-a inventat pe Dinu, Lucescu, Dumitrache, Parcalab, Radu Nunweiller si Fratila.

Ca antrenor, a luat cu Dinamo 4 titluri consecutive si doua Cupe ale Romaniei, pentru ca in Europa sa castige titlul cu Fenerbahce.

In 1981 a antrenat-o pe Steaua, pentru ca in 1983 sa pregateasca nationala de juniori a Marocului. La dat de 4 octombrie 2006, a murti la Bucuresti, la varsta de 83 de ani.

In 1963/64, Dinamo si Steaua au jucat finala cu cea mai mare audienta de spectatori din istoria acestui derby in Cupa. 70.000 de oameni s-au strans pe Lia Manoliu sa vada o victorie fabuloasa a lui Dinamo cu 5-3.

Pe banca Stelei se afla Gheorghe Ola, fost jucator antrenor la Viitorul, ajuns in acel sezon din 1963 la Steaua, pentru ca in 1972 sa antreneze pentru scurta vreme echipa antionala. A mai trecut apoi pe la Sportul, Olimpia Satu Mare si Farul Cosntanta.

Pentru Steaua a jucat atunci si IENEI, antrenorul care a luat apoi Cupa Campionilor cu Steaua in 1986.

20.07.1964 (ora 17.15) Bucuresti
DINAMO BUCURESTI - Steaua Bucuresti 5-3 (1-2)

Stadion: „23 August”. Spectatori: 70.000.
Marcatori: O.Popescu (3, 88), Nunweiller IV (53), Pircalab (60), Fratila (73) - Creiniceanu (12), Gh.Constantin (14p, 63). Arbitru: Andries van den Leeuwen (Olanda).

DINAMO: Datcu (85 Utu) - C.Stefan, Nunweiller III, Nunweiller IV, D.Ivan - Emil Petru, O.Popescu - Pircalab, Nunweiller VI, Fratila, I.Hajdú. Antr. Traian Ionescu.

STEAUA: V.Suciu (59 Eremia) - M.Georgescu, Jenei, Nicolae Dumitru, D.Cojocaru - C.Pavlovici, Koszka - Sorin Avram, Gh.Constantin, Ráksi (66 Fl.Voinea), Creiniceanu. Antr. Gheorghe Ola.
sursa foto: www.gsp.ro
sursa: www.sport.ro

Comentarii