Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Soluția lui Ioan Andone pentru finalul sezonului de Liga 1: „Așa e cel mai sigur”Ioan Andone (60 de ani), directorul general al celor de la FC Voluntari, consideră că ligile din Europa se pot încheia doar dacă turneul final din această vară, Campionatul European 2020, va fi amânat cu un an.


Federația Română de Fotbal a decis suspendarea tuturor competițiilor fotbalistice până pe 31 martie, inclusiv meciurile din Liga 1, din cauza pericolului creat de coronavirus.
„Având în vedere numărul de meciuri, Liga 1 nu se poate termina la timp, decât dacă se va juca din 48 în 48 de ore. Eu cred că cel mai sigur e să amâni Campionatul European pentru anul viitor și tu să termini campionatele naționale. Eu cred că și FIFA și UEFA vor lua niște decizii comune pe care le vor recomanda federațiilor”, a declarat Andone, potrivit TV Digi Sport.

EURO 2020 poate fi amânat cu un an
După ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie din cauza infecției de COVID-19, UEFA va organiza marți, 17 martie, o videoconferință cu cei 55 de conducători ale asociațiilor naționale și cu reprezentații FIFPro și cei ai cluburilor.

La această ședință se va discuta despre competițiile europene afectate de coronavirus și se va decide dacă vor mai avea loc meciurile de baraj pentru EURO 2020, ce se întâmplă cu turneul final al Campionatului European, dar și cu competițiile naționale și internaționale din Europa. 

12 iunie
e data la care e programat să înceapă EURO 2020

12 orașe
au fost desemnate să găzduiască EURO 2020: Copenhaga, Bucureşti, Amsterdam, Dublin, Bilbao, Budapesta, Glasgow, Baku, Roma, Sankt Petersburg, Londra și Munchen

Sportul mondial, afectat de coronavirus
EURO 2020 ar putea fi amânat cu un an din cauza pandemiei de coronavirus. Cum afectează coronavirus disputarea turneului final găzduit de București, aici 

Champions League și Europa League au fost amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Mai mulți fotbaliști din Serie A au fost depistați pozitiv cu COVID-19. Cea mai afectată echipă este Sampdoria, cu 5 jucători. Au fost confirmate cazuri și în Anglia, Franța și Germania.

Indian Wells 2020, primul turneu din categoria Premier Mandatory din acest an, a fost anulat din cauza coronavirusului. Ambele circuite, WTA și ATP, au luat pauză până în aprilie

Marius Marin (21 de ani) trăiește și joacă în Italia, la Pisa. Mijlocașul povestește scenele din „Cizmă”, unde totul pare a fi desprins dintr-un film horror, cu oameni blocați în casă de teama îmbolnăvirii cu COVID-19: „Parcă suntem în Call of Duty. La supermarket intrăm câte 5 persoane” 

Peste Oceanul Atlantic, NBA a fost suspendată după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus! 

Marele Premiu al Australiei, prima cursă a anului din „Marele Circ”, a fost anulată după ce un membru al echipei McLaren a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Numărul deceselor în cazul pandemiei de coronavirus la nivel mondial depășește valoarea de 5.839, în timp ce numărul cazurilor de infecție ajunge la 156.766
sursa: www.gsp.ro

Comentarii