Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cornel Dinu i-a transmis lui Adrian Mihalcea ce trebuie să facă pentru a rezista în viesparul de la echipă și de la club









Cornel Dinu (71 de ani) i-a transmis lui Adrian Mihalcea (43), noul A1 de la Dinamo, ce trebuie să facă pentru a rezista în viesparul de la echipă și de la club.


Adrian Mihalcea este de 6 zile antrenorul principal al "câinilor", după ce s-a renunțat la serviciile lui Dușan Uhrin jr., doar că fostul atacant, acum în vârstă de 43 de ani, a apucat să facă numai două ședințe de pregătire cu echipa.

Pandemia de coronavirus i-a zădărnicit toate planurile tehnicianului, care așteaptă ziua de azi pentru a ști cât va mai fi blocat fotbalul intern și mondial. Cornel Dinu, o figură legendară pentru Dinamo, i-a creionat portretul lui Adrian Mihalcea, cel care trebuie să scoată echipa din zona retrogradării, roș-albii fiind la 3 puncte de aceasta. Mister a făcut declarații pentru Gazeta Sporturilor.

Cornel Dinu despre Adrian Mihalcea la Dinamo
"Adi Mihalcea este un copil crescut de mine, luat de la Slobozia, un băiat de mare calitate. Sincer, în urmă cu ceva vreme, aveam dubii că se va descurca vreodată în viesparul de la Dinamo. Dar am informații și-am aflat cu plăcere că știe să dea cu pumnul în masă! Și-i doresc din tot sufletul să aibă personalitate s-o facă, altfel nu va reuși la acest club"

- "Problema lui cea mare e că n-are fotbaliști, jucători mai găsești. Am vorbit cu el zilele trecute, ca și cu Gică Mihali, readus și el în Ștefan cel Mare, acasă, fiindcă Mihalcea și Mihali sunt copiii lui Dinamo. Sper să-i lumineze Dumnezeu să ia decizii înțelepte și să aibă noroc!"

- "Dinamo este într-o criză accentuată, nu văd de unde poate veni salvarea. Măcar să termine cu bine campionatul"

- "Și Gică Mihali este un băiat corect, mă bucur că am reușit să-l salvez de la moarte când am avut ocazia. A venit prin 1995 la Dinamo, apoi a vrut să câștige mai mulți bani, așa că a plecat la Guingamp, după care s-a întors acasă. Prin 2000, a avut o problemă cu o fistulă la colon. Inimos, n-a vrut să-mi spună, sufletist, trăgea cât trei la antrenamente, noroc cu nevastă-sa că mi-a zis: "Mister, elimină sânge!". La ora 10:00 noaptea, l-am luat pe sus și l-am dus la "Municipal", la miezul nopții era operat, altfel murea. Nu mai avea multe prin el, era la pământ cu tot sistemul imunitar"

- "Și Mihalcea, și Mihali au ceea ce se găsește tot mai puțin în zilele noastre: caracter. Când vechi conducători ai clubului m-au îndepărtat de la Dinamo, voiau pe ușa din spate, după moartea lui Cătălin Hîldan, Mihalcea și Mihali i-au montat și pe ceilalți jucători și atunci, cu toții, le-au spus șefilor: "Nu mergem în cantonament dacă nu rămâne Mister la echipă!". Am continuat și am luat Cupa României".

"La noi, în România, au venit trei trepăduși ce-au contaminat 40 de oameni, iar ăștialalți pe restul... Am preluat și virusul ăsta, acesta este necazul nostru. Am făcut precum cu industria, noi le-am dat-o, ei au luat-o, ne-au dat la schimb mall-uri și jocuri de noroc"
Cornel Dinu

Cum a fost recâștigat un golgeter
Adi Mihalcea a marcat 69 de goluri în 181 de partide pentru "câini". Dar intrase, ca atacant, într-o pasă proastă și nu mai găsea drumul spre gol. Cum a reacționat atunci Cornel Dinu, antrenorul său? I-a dat o săptămână liberă, să se relaxeze. "Mi-a zis că am o săptămână de pauză, să îmi fac ordine în minte și va fi bine. Nu știu dacă e o rețetă care să meargă la orice fotbalist, la orice atacant, dar țin minte că după ce am revenit la antrenamente am avut 9 sau 10 meciuri în care am marcat etapă de etapă. Sincer, am fost surprins de acea chestie, fiindcă noi eram învățați cu stilul mai comunist, mai riguros, iar din senin mi-a oferit libertatea să fac ceea ce vreau. A avut și tact, m-a și recâștigat", a povestit fostul atacant, acum antrenor principal la Dinamo.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii