Post Top Ad


Adrian Mihalcea: ”Dacă nu se va juca în Cupă, Dinamo ar trebui să primească trofeul”Adrian Mihalcea, noul antrenor al lui Dinamo, a spus de ce ar trebui să primească echipa sa trofeul Cupei României, în cazul în care meciurile din semifinale și finala nu se vor mai disputa.


Omul care l-a înlocuit pe Dusan Uhrin pe banca echipei din ”Ștefan cel Mare” invocă un criteriu de departajare inedit. În plus, Mihalcea îi liniștește pe fanii lui Dinamo și spune că nu se pune problema ca echipa să retrogradeze.

Adrian Mihalcea: ”Nu cred că se va relua campionatul în mai”
”Dacă nu se va juca Cupa României, lui Dinamo ar trebui sa i se dea trofeul pentru că, dintre cele ramase in competitie, e ultima care a câștigat Cupa. Nu cred că se va relua campionatul în mai. Ori începem în iunie și avem meciuri din trei în trei zile, ori îl înghețăm și rămâne clasamentul din momentul actual.

Ar fi ideal să jucăm toată vara, nu mai ținem cont nici de căldură, nici de ore, dar ar fi bine să jucăm. Valoarea lotului echipei Dinamo e mult superioară locului din clasament, nu se pune problema retrogradării", a declarat antrenorul lui Dinamo la Pro X.

Dinamo, FCSB, Poli Iași și Sepsi sunt echipele calificate în semifinalele Cupei României.
Florin Prunea: ”Nu cred că e în regulă să se reia antrenamentele”
Fotbalul s-a oprit din cauza COVID-19. Florin Prunea trage un semnal de alarmă în ceea ce privește reluarea antrenamentelor. Fostul internațional consideră că autoritățile ar trebui să fie mai drastice cu cei care ies din case.

”Nu cred că este în regulă să se reia antrenamentele. Doamne ferește să apară vreun caz și o să fie nenorocire. Noi vrem să se reia cât mai repede, dar nu cred. Lumea este inconștientă.

Au ieșit la grătare. Au apărut primele decese și cred că trebuie să fim extrem de drastici, parcă suntem într-un război, numai că nu vedem cu cine ne luptăm, asta e problema”, a declarat Prunea la Fotbal Club de la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii