Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






Măsura surprinzătoare la care s-a gândit Florin Prunea pentru a-i menţine în formă pe jucătorii lui Dinamo








Florin Prunea a recunoscut că s-a gândit la soluţii extreme, în contextul pandemiei de coronavirus, pentru ca jucătorii lui Dinamo să nu-şi piardă tonusul fizic în această perioadă, în care antrenamentele au fost oprite.


"Ne-am gândit chiar să vină trei jucători la o oră, alţi trei la altă oră, pentru a evita aglomeraţia. Nu cred că va risca însă nimeni să cheme jucătorii la antrenamente în aceste condiţii", a spus directorul general al "câinilor", la "Digi Sport Special".

Toate competiţiile din România, suspendate până la finalul lunii martie
Prunea se teme că jucătorii lui Dinamo ar putea să rămână acasă şi încă o lună.

"Dacă se mai prelungeşte 30 de zile starea de urgenţă ţinem jucătorii acasă, nu avem ce să facem. Mâine (n.r. miercuri) trebuia să începem antrenamentele, dar așteptăm videoconferința dintre FRF şi LPF, să vedem ce se decide. Cât e stare de urgenţă nu cred că poate risca vreo persoană situația unui singur om", a mai declarat Florin Prunea.

Dinamo e pe locul 10 în Liga 1, al patrulea din play-out, cu 17 puncte, doar trei peste locurile retrogradabile. Toate competiţiile din România au fost suspendate cel puţin până la finalul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus.



sursa: www.digisport.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii