Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad


Măsura surprinzătoare la care s-a gândit Florin Prunea pentru a-i menţine în formă pe jucătorii lui Dinamo
Florin Prunea a recunoscut că s-a gândit la soluţii extreme, în contextul pandemiei de coronavirus, pentru ca jucătorii lui Dinamo să nu-şi piardă tonusul fizic în această perioadă, în care antrenamentele au fost oprite.


"Ne-am gândit chiar să vină trei jucători la o oră, alţi trei la altă oră, pentru a evita aglomeraţia. Nu cred că va risca însă nimeni să cheme jucătorii la antrenamente în aceste condiţii", a spus directorul general al "câinilor", la "Digi Sport Special".

Toate competiţiile din România, suspendate până la finalul lunii martie
Prunea se teme că jucătorii lui Dinamo ar putea să rămână acasă şi încă o lună.

"Dacă se mai prelungeşte 30 de zile starea de urgenţă ţinem jucătorii acasă, nu avem ce să facem. Mâine (n.r. miercuri) trebuia să începem antrenamentele, dar așteptăm videoconferința dintre FRF şi LPF, să vedem ce se decide. Cât e stare de urgenţă nu cred că poate risca vreo persoană situația unui singur om", a mai declarat Florin Prunea.

Dinamo e pe locul 10 în Liga 1, al patrulea din play-out, cu 17 puncte, doar trei peste locurile retrogradabile. Toate competiţiile din România au fost suspendate cel puţin până la finalul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus.sursa: www.digisport.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii