Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Măsura surprinzătoare la care s-a gândit Florin Prunea pentru a-i menţine în formă pe jucătorii lui Dinamo
Florin Prunea a recunoscut că s-a gândit la soluţii extreme, în contextul pandemiei de coronavirus, pentru ca jucătorii lui Dinamo să nu-şi piardă tonusul fizic în această perioadă, în care antrenamentele au fost oprite.


"Ne-am gândit chiar să vină trei jucători la o oră, alţi trei la altă oră, pentru a evita aglomeraţia. Nu cred că va risca însă nimeni să cheme jucătorii la antrenamente în aceste condiţii", a spus directorul general al "câinilor", la "Digi Sport Special".

Toate competiţiile din România, suspendate până la finalul lunii martie
Prunea se teme că jucătorii lui Dinamo ar putea să rămână acasă şi încă o lună.

"Dacă se mai prelungeşte 30 de zile starea de urgenţă ţinem jucătorii acasă, nu avem ce să facem. Mâine (n.r. miercuri) trebuia să începem antrenamentele, dar așteptăm videoconferința dintre FRF şi LPF, să vedem ce se decide. Cât e stare de urgenţă nu cred că poate risca vreo persoană situația unui singur om", a mai declarat Florin Prunea.

Dinamo e pe locul 10 în Liga 1, al patrulea din play-out, cu 17 puncte, doar trei peste locurile retrogradabile. Toate competiţiile din România au fost suspendate cel puţin până la finalul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus.sursa: www.digisport.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii