Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Ionel Dănciulescu pleacă iar! ”Sunt oameni care vorbesc pe la spate!”Ionel Dănciulescu s-a săturat iar de problemele de la Dinamo și anunță că la vară nu va mai prelungi contractul. Directorul sportiv al roș-albilor a spus că nu se simte deloc apreciat la gruparea din ”Ștefan cel Mare”, care traversează momente grele și pe plan sportiv, și a mai dezvăluit că pe acolo ”sunt multe persoane care vorbesc pe la spate”.


Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Dănciulescu și-a vărsat năduful, ÎN DIRECT la tv.

”Nu știu cine va fi antrenor la Dinamo, pentru că nu am avut niciun dialog în ultimele zile cu nimeni pe această temă. Am vorbit doar de două ori, câte un minut, cu Florin Prunea. Mă interesează ce antrenor va fi si va avea susținerea mea, dar nu e problema mea.

Știți de ce? Dacă ar fi vrut să aibă o opinie, probabil că m-ar fi întrebat. De ce nu am întrebat eu? Pentru că eu nu sunt tipul de om care să se bage”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a dezvăluit de ce nu mai vrea să continue la Dinamo
Chestionat care mai este totuși responsabilitatea sa la Dinamo, Ionel Dănciulescu a replicat:

”Responsabilitatea mea a fost de a scoate castanele din foc, de imagine și situația asta va mai continua două luni, exact cât va mai dura contractul, așa că eu cred că cel mai bine este să ne despărțim”, a mai spus oficialul roș-albilor.

Ionel Dănciulescu a mai explicat și care au fost motivele care au umplut paharul.

”S-a creat falsa impresie că anumite lucruri s-au aflat de la mine, legat de alcătuirea echipei și de alte detalii. Nimic mai fals. Eu niciodată nu l-am întrebat pe Dusan cu cine va juca. Problema este că la Dinamo sunt foarte mulți oameni cărora le place să vorbească pe la spate.

Nu-i interesează ce fac ei, ci ce fac alții. Eu, spre exemplu, de când am revenit la Dinamo, nu am vorbit niciodată cu Ionuț Negoiță”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii