Post Top Ad


Ionel Dănciulescu pleacă iar! ”Sunt oameni care vorbesc pe la spate!”Ionel Dănciulescu s-a săturat iar de problemele de la Dinamo și anunță că la vară nu va mai prelungi contractul. Directorul sportiv al roș-albilor a spus că nu se simte deloc apreciat la gruparea din ”Ștefan cel Mare”, care traversează momente grele și pe plan sportiv, și a mai dezvăluit că pe acolo ”sunt multe persoane care vorbesc pe la spate”.


Prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, Dănciulescu și-a vărsat năduful, ÎN DIRECT la tv.

”Nu știu cine va fi antrenor la Dinamo, pentru că nu am avut niciun dialog în ultimele zile cu nimeni pe această temă. Am vorbit doar de două ori, câte un minut, cu Florin Prunea. Mă interesează ce antrenor va fi si va avea susținerea mea, dar nu e problema mea.

Știți de ce? Dacă ar fi vrut să aibă o opinie, probabil că m-ar fi întrebat. De ce nu am întrebat eu? Pentru că eu nu sunt tipul de om care să se bage”, a spus Dănciulescu, la Digi Sport.

Ionel Dănciulescu a dezvăluit de ce nu mai vrea să continue la Dinamo
Chestionat care mai este totuși responsabilitatea sa la Dinamo, Ionel Dănciulescu a replicat:

”Responsabilitatea mea a fost de a scoate castanele din foc, de imagine și situația asta va mai continua două luni, exact cât va mai dura contractul, așa că eu cred că cel mai bine este să ne despărțim”, a mai spus oficialul roș-albilor.

Ionel Dănciulescu a mai explicat și care au fost motivele care au umplut paharul.

”S-a creat falsa impresie că anumite lucruri s-au aflat de la mine, legat de alcătuirea echipei și de alte detalii. Nimic mai fals. Eu niciodată nu l-am întrebat pe Dusan cu cine va juca. Problema este că la Dinamo sunt foarte mulți oameni cărora le place să vorbească pe la spate.

Nu-i interesează ce fac ei, ci ce fac alții. Eu, spre exemplu, de când am revenit la Dinamo, nu am vorbit niciodată cu Ionuț Negoiță”, a mai spus Dănciulescu, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro

Comentarii