Ultima Postare

Câți bani injectează noul sponsor în Dinamo? Vezi aici!

  Dinamo a semnat oficial contractul cu Superbet înainte de startul Superligii și deja joacă purtând noul  sponsor pe tricouri. Casa de pariuri va oferi între 800.000 și 1.000.000 de euro pe sezon pentru „câinii  roșii”, în funcție de performanțele echipei. Totuși, parteneriatul de imagine a fost stabilit după negocieri intense. Iată detaliile aflate de GSP . Săptămâna trecută, Dinamo a făcut o mutare semnificativă pentru club prin oficializarea parteneriatului  cu Superbet, noul sponsor principal al echipei. Echipa din centrul Capitalei continuă colaborarea cu  companii de pariuri, după ce în ultimii ani a avut parteneriate de imagine cu Unibet, 888 Casino și Win2. Renovatio reprezintă acum „oamenii cu banii” de la Dinamo, reprezentanții companiei urmând să preia și cea mai mare parte din acțiunile lui Eugen Voicu în cadrul societății Red&White, care se ocupă de conducerea grupării. Superbet aduce mai mulți bani la Dinamo decât Win2. În sezonul revenirii în

Post Top Ad






De ce iubim CS Dinamo?











In jurul echipei de handbal masculin CS Dinamo s-a produs o emulație, suporterii dezamăgiți de echipa de fotbal  s-au  orientat catre echipa de handbal.
De ce?
Simplu!
Dinamo e ,,boala" grea, fanii dinamovisti fiind recunoscuți in sustinerea necondiționată a echipei favorite. In echipa din Stefan cel Mare desi sunt de mai multe naționalități,  respiră același aer, sunt o singură inima.

 Conducerea clubului va încerca pe toate căile posibile sa anuleze decizia FRH privind numărul de jucători extracomunitari. Unul dintre acești jucători este si Saeid Heidarirad, supranumit si Saeid The King, jucător care a iesit MVP-ul ultimei runde conform EHF. 


Acesta a făcut un apel public după meciul cu Sporting  pentru salvarea echipei Dinamo,renuntarea la aceste criterii care sunt o piedică în performanta echipelor de club din România. 
Prestatiile ,,dulailor" atat in campionat (patru titluri de campioni consecutiv) cat si cele in CL au adus bucurie in randul fanilor.
Căpitanul Dan Savenco spunea după dubla cu Sporting ,,pentru mine fanii sunt oxigen". 
Din pacate, din cauza răspândirii rapide a virusului COVID 19 Dinamo este pusă într-o situație difocila: jucarea meciului tur cu PSG fără spectatori. 

Din conversații cu jucătorii am aflat ca acesti băieți minunați au nevoie de noi....  Veti spune ,, nimic nou"  Dar.....aceasta realizare imensa, istorică este răsplata lor pentru susținerea noastră.
Indiferent de rezultatul vom fi alături de ei, cu sufletul, cu inima, vom merge mai departe împreună spre un nou titlu de campioni ai României.
Hai, Dinamo!




Articol scris de: Andreea Georgiana Cocian



Comentarii