Post Top Ad


De ce iubim CS Dinamo?In jurul echipei de handbal masculin CS Dinamo s-a produs o emulație, suporterii dezamăgiți de echipa de fotbal  s-au  orientat catre echipa de handbal.
De ce?
Simplu!
Dinamo e ,,boala" grea, fanii dinamovisti fiind recunoscuți in sustinerea necondiționată a echipei favorite. In echipa din Stefan cel Mare desi sunt de mai multe naționalități,  respiră același aer, sunt o singură inima.

 Conducerea clubului va încerca pe toate căile posibile sa anuleze decizia FRH privind numărul de jucători extracomunitari. Unul dintre acești jucători este si Saeid Heidarirad, supranumit si Saeid The King, jucător care a iesit MVP-ul ultimei runde conform EHF. 


Acesta a făcut un apel public după meciul cu Sporting  pentru salvarea echipei Dinamo,renuntarea la aceste criterii care sunt o piedică în performanta echipelor de club din România. 
Prestatiile ,,dulailor" atat in campionat (patru titluri de campioni consecutiv) cat si cele in CL au adus bucurie in randul fanilor.
Căpitanul Dan Savenco spunea după dubla cu Sporting ,,pentru mine fanii sunt oxigen". 
Din pacate, din cauza răspândirii rapide a virusului COVID 19 Dinamo este pusă într-o situație difocila: jucarea meciului tur cu PSG fără spectatori. 

Din conversații cu jucătorii am aflat ca acesti băieți minunați au nevoie de noi....  Veti spune ,, nimic nou"  Dar.....aceasta realizare imensa, istorică este răsplata lor pentru susținerea noastră.
Indiferent de rezultatul vom fi alături de ei, cu sufletul, cu inima, vom merge mai departe împreună spre un nou titlu de campioni ai României.
Hai, Dinamo!
Articol scris de: Andreea Georgiana CocianComentarii