Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






De ce iubim CS Dinamo?











In jurul echipei de handbal masculin CS Dinamo s-a produs o emulație, suporterii dezamăgiți de echipa de fotbal  s-au  orientat catre echipa de handbal.
De ce?
Simplu!
Dinamo e ,,boala" grea, fanii dinamovisti fiind recunoscuți in sustinerea necondiționată a echipei favorite. In echipa din Stefan cel Mare desi sunt de mai multe naționalități,  respiră același aer, sunt o singură inima.

 Conducerea clubului va încerca pe toate căile posibile sa anuleze decizia FRH privind numărul de jucători extracomunitari. Unul dintre acești jucători este si Saeid Heidarirad, supranumit si Saeid The King, jucător care a iesit MVP-ul ultimei runde conform EHF. 


Acesta a făcut un apel public după meciul cu Sporting  pentru salvarea echipei Dinamo,renuntarea la aceste criterii care sunt o piedică în performanta echipelor de club din România. 
Prestatiile ,,dulailor" atat in campionat (patru titluri de campioni consecutiv) cat si cele in CL au adus bucurie in randul fanilor.
Căpitanul Dan Savenco spunea după dubla cu Sporting ,,pentru mine fanii sunt oxigen". 
Din pacate, din cauza răspândirii rapide a virusului COVID 19 Dinamo este pusă într-o situație difocila: jucarea meciului tur cu PSG fără spectatori. 

Din conversații cu jucătorii am aflat ca acesti băieți minunați au nevoie de noi....  Veti spune ,, nimic nou"  Dar.....aceasta realizare imensa, istorică este răsplata lor pentru susținerea noastră.
Indiferent de rezultatul vom fi alături de ei, cu sufletul, cu inima, vom merge mai departe împreună spre un nou titlu de campioni ai României.
Hai, Dinamo!




Articol scris de: Andreea Georgiana Cocian



Comentarii