Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


Bogdan Bălănescu, omul lui Negoiță, e singurul care a scăpat de suspendarea contractului | Primește în continuare 3.500 de euro lunar!Dinamo a suspendat contractele cu toți angajații auxiliari și urmează să fie suspendate angajamentele cu jucătorii. Singurul plătit normal rămâne Bogdan Bălănescu, mâna dreaptă a patronului.

Ionuț Negoiță abia ținea clubul la limita supraviețuirii înainte să apară epidemia de coronavirus, acum a trecut la măsuri extreme ca să evite falimentul. Contractele fotbaliștilor urmează să fie suspendate, ale celorlalți angajați au fost suspendate deja, încă de săptămâna trecută. Există și o excepție: Bogdan Bălănescu, singurul om din club în care Negoiță are încredere.

Bălănescu primește în continuare 3.500 de euro lunar, contractul lui funcționează la fel ca înainte. El are dreptul să semneze documente în numele clubului și se ocupă și de actele pentru obținerea licenței pentru sezonul următor, acestea sunt argumentele cu care finanțatorul l-a protejat pe Bogdan față de restul angajaților.

Angajați care ajung să încaseze 2.340 de lei fiecare, la fel ca fotbaliștii pe care Dinamo îi trimite "să cerșească" ajutoare sociale. Fabbrini câștigă 16.000 de euro lunar. În locul sumei acesteia, el va mai avea 2.340 de lei. La fel, Mrzljak, Puljici, oameni plătiți cu câte 11.000 de euro pe lună. Reducerile sunt valabile doar cât ține starea de urgență pe care a decretat-o președintele Iohannis, dar îi prilejuiesc lui Negoiță o economie care contează.

Suporterii îl urăsc
Patronul apelase, oricum, la ajutorul suporterilor înaintea crizei, primise câteva sute de mii de lei din cotizații ale fanilor pentru a mai stinge din datoriile clubului. Acum îl protejează de suspendarea contractelor doar pe Bălănescu, omul pe care galeria îl contestă cel mai agresiv, din toată conducerea. Bălănescu a devenit o țintă a PCH din momentul în care suporterii ultras l-au asociat cu debarcarea lui Mircea Rednic, favoritul peluzei.

"90 la sută câștigă jucătorii"
Bălănescu e ținut în afara măsurilor de criză ca să se ocupe de dosarul de licențiere. Pentru a mai avea dreptul să evolueze și în sezonul următor în prima ligă, Dinamo va trebui să demonstreze la 30 aprilie că nu avea datorii la 31 decembrie 2019. Debitele acumulate în 2020 și suspendarea contractelor nu contează, doar că Fabbrini, Puljici și ceilalți străini din lot pot să conteste suspendarea direct la FIFA, nu au nevoie să mai treacă prin comisiile FRF. "Și au șanse de peste 90 la sută să câștige", explică un agent de jucători. Înfrângerea în litigiile acestea ar însemna că Negoiță doar amână acum niște plăți pe care ar fi obligat să le execute în viitor.

sursa: www.gsp.ro

Comentarii