Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad






Bogdan Bălănescu, omul lui Negoiță, e singurul care a scăpat de suspendarea contractului | Primește în continuare 3.500 de euro lunar!











Dinamo a suspendat contractele cu toți angajații auxiliari și urmează să fie suspendate angajamentele cu jucătorii. Singurul plătit normal rămâne Bogdan Bălănescu, mâna dreaptă a patronului.

Ionuț Negoiță abia ținea clubul la limita supraviețuirii înainte să apară epidemia de coronavirus, acum a trecut la măsuri extreme ca să evite falimentul. Contractele fotbaliștilor urmează să fie suspendate, ale celorlalți angajați au fost suspendate deja, încă de săptămâna trecută. Există și o excepție: Bogdan Bălănescu, singurul om din club în care Negoiță are încredere.

Bălănescu primește în continuare 3.500 de euro lunar, contractul lui funcționează la fel ca înainte. El are dreptul să semneze documente în numele clubului și se ocupă și de actele pentru obținerea licenței pentru sezonul următor, acestea sunt argumentele cu care finanțatorul l-a protejat pe Bogdan față de restul angajaților.

Angajați care ajung să încaseze 2.340 de lei fiecare, la fel ca fotbaliștii pe care Dinamo îi trimite "să cerșească" ajutoare sociale. Fabbrini câștigă 16.000 de euro lunar. În locul sumei acesteia, el va mai avea 2.340 de lei. La fel, Mrzljak, Puljici, oameni plătiți cu câte 11.000 de euro pe lună. Reducerile sunt valabile doar cât ține starea de urgență pe care a decretat-o președintele Iohannis, dar îi prilejuiesc lui Negoiță o economie care contează.

Suporterii îl urăsc
Patronul apelase, oricum, la ajutorul suporterilor înaintea crizei, primise câteva sute de mii de lei din cotizații ale fanilor pentru a mai stinge din datoriile clubului. Acum îl protejează de suspendarea contractelor doar pe Bălănescu, omul pe care galeria îl contestă cel mai agresiv, din toată conducerea. Bălănescu a devenit o țintă a PCH din momentul în care suporterii ultras l-au asociat cu debarcarea lui Mircea Rednic, favoritul peluzei.

"90 la sută câștigă jucătorii"
Bălănescu e ținut în afara măsurilor de criză ca să se ocupe de dosarul de licențiere. Pentru a mai avea dreptul să evolueze și în sezonul următor în prima ligă, Dinamo va trebui să demonstreze la 30 aprilie că nu avea datorii la 31 decembrie 2019. Debitele acumulate în 2020 și suspendarea contractelor nu contează, doar că Fabbrini, Puljici și ceilalți străini din lot pot să conteste suspendarea direct la FIFA, nu au nevoie să mai treacă prin comisiile FRF. "Și au șanse de peste 90 la sută să câștige", explică un agent de jucători. Înfrângerea în litigiile acestea ar însemna că Negoiță doar amână acum niște plăți pe care ar fi obligat să le execute în viitor.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii