Post Top Ad






Dinamo are antrenor! Adrian Mihalcea semnat pe un an şi jumătate











Adrian Mihalcea este noul antrenor al lui Dinamo. Conducerea şi noul tehnician s-au înţeles asupra unui contract pe un an şi jumătate. Conferinţa de presă în care va fi prezentat Mihalcea va avea loc joi, de la 15:00, şi va putea fi urmărită pe Telekom Sport.


UPDATE | Dinamo are antrenor. Şedinţa de la hotelul lui Ionuţ Negoiţă s-a terminat, după câteva ore, iar conducerea şi Adrian Mihalcea au bătut palma pentru un contract valabil pe un an şi jumătate.

Adrian Mihalcea este liber de contract, după ce a părăsit naţionala României alături de fostul selecţioner Cosmin Contra. Acum, Mihalcea are şanse mari să fie alesul dinamoviştilor pentru postul de antrenor. 

Miercuri, Mihalcea şi conducerea s-au întâlnit la hotelul finanţatorului Ionuţ Negoiţă, unde negociază posibila numire. La şedinţă ia parte şi preşedintele Florin Prunea. 

Adrian Mihalcea, varianta lui Dinamo pentru postul de antrenor
Luni, preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a fost întrebat dacă Adrian Mihalcea poate fi o variantă pentru banca lui Dinamo. Oficialul nu a negat şi i-a enumerat calităţile posibilului nou tehnician din "Ştefan cel Mare".

Dusan Uhrin nu mai este antrenorul lui Dinamo, după ce cele două părţi s-au despărţit în condiţii amiabile. La ieşirea din şedinţa decisivă, Florin Prunea a fost întrebat şi despre Adrian Mihalcea: "Mihalcea este un antrenor pe care eu îl cunosc, mai ales în ultimul timp a căpătat o anumită experienţă lângă "Guriţă", lângă Contra. Poate să fie, de ce nu, o variantă pentru Dinamo. Dar nu numai Adi Mihalcea. Vom vedea. Stoican mai puţin. 

Deocamdată nu am găsit alt antrenor, dar, în cel mai scurt timp, trebuie să avem antrenor, pentru că în următoarea etapă, luni, e meciul cu Chindia. Pentru noi ştiţi ce înseamnă, pentru ce jucăm. Nu trebuie să aibă nimic special (n.r. - noul antrenor), trebuie să fie un om care să vrea să vină să muncească şi să continue. În condiţiile date, nu condiţii uşoare, în condiţiile date", a declarat oficialul lui Dinamo la ieşirea din şedinţa cu Dusan Uhrin. 

Adrian Mihalcea, cel care i-a fost secund lui Cosmin Contra la naţionala de seniori a României şi care le-a mai pregătit, de-a lungul timpului, pe ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni. Informaţia a fost confirmată şi de către fanii-acţionari ai echipei din "Ştefan cel Mare", suporterii din Peluza Cătălin Hîldan.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii