Ultima Postare

Viral Sensation: Cum a ajuns Dinamo în centrul atenției cu numărul de bilete pentru meciul de la Craiova!

  După victoria acasă cu Poli Iași, scor 1-0, în etapa a patra a play-out-ului Superligii, Dinamo se află  într-o poziție mai confortabilă, urcând pe locul 13 în clasament, care asigură prezența la barajul de  menținere. Echipa lui Zeljko Kopic (46 de ani) se pregătește acum pentru o altă confruntare crucială, în deplasare cu FCU Craiova, sâmbătă, 20 aprilie, de la 17:30. Oltenii sunt acum pe ultimul loc în Superligă, la egalitate cu FC Botoșani, și meciul se anunță a fi decisiv, mai ales pentru Craiova, în lupta pentru evitarea retrogradării. Chiar dacă terenul Dinamo este suspendat după incidentele cu suporterii de la meciul cu UTA Arad, aceștia au primit un număr impresionant de bilete pentru partida cu FCU  Craiova. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat pe rețelele de socializare că suporterii echipei vor avea la  dispoziție 5000 de bilete pentru meciul de la stadionul „Oblemenco”, la prețul de 30 de lei pe bilet. Având în vedere capacitatea stadionului de 3

Post Top Ad






Șeicul care o vrea pe Dinamo, criticat din cauza interesului pentru alb-roșii! Ce scriu britanicii


Intra pe cel mai mare grup de dinamovisti de pe facebook







Tahnoon Nimer, șeicul care este unul dintre investitorii de la Charlton Athletic, are probleme cu oficialii clubului, iar englezii de la Daily Mail au scris despre scandalul din interiorul echipei.

Nimer este acuzat de către ceilalți oficiali că nu se mai implică la club și că nu a mai investit vreun "penny" de la începutul anului, așa că a răspuns printr-o postare pe Instagram, prin care s-a apărat și a anunțat că se va retrage de la club:

"Din nefericire, am descoperit că clubul și resursele sale financiare au fost exploatate într-un mod greșit și imoral, iar acesta este motivul pentru care am ales să mă retrag de la club, vă urez tuturor mult succes", a fost mesajul lui Nimer.


Oficialii lui Charlton, critici la adresa lui Tahnoon Timer
Imediat după postarea lui Tahnoon Nimer, clubul a emis un comunicat în care a fost tratat și subiectul Dinamo:

"Este un moment crucial al sezonului și ni se pare normal ca toți investitorii să-și direcționeze toate eforturile către echipă și club.

Oricum, este dezamăgitor faptul că acționarul majoritar al clubului alege să acționeze în acest fel și că încearcă să achiziționeze clubul Dinamo București. Mai mult, chiar a postat o poză din momentul în care se afla în România.

Până în acest moment, nici măcar un penny din fondurile promise nu a fost alocat. Conducerea va face tot posibilul pentru a continua să ia cele mai bune decizii pentru interesele clubului, fanilor, jucătorilor și întregului staff", a fost comunicatul oficial al oficialilor lui Charlton.

Anunțul care i-a făcut să spere pe ”câini”: ”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo!”
În urmă cu mai bine de o lună, șeicul Nimer anunțat, într-un interviu la TV, că tranzacția care implică preluarea lui Dinamo s-ar putea realiza curând.

”Suntem pe cale să achiziționăm clubul Dinamo, din România. În acest moment, avem negocieri ale formei finale de contract”, afirma Tahnoon Nimer.

Mai mult, la finalul lui februarie, Abu Dhabi Business Development a trimis un reprezentant la baza de pregătire de la Săftica. Arabii au rămas impresionați de atmosfera creată de fanii ”câinilor” în derby-ul cu FCSB, câștigat cu 2-1.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii