Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Cum se antrenează în casă Mihai Popescu














Mihai Popescu (26 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia din fotbalul românesc, afectat serios de pandemia de coronavirus.


Fundaşul dinamovist a dezvăluit cum se simte şi cum reuşeşte să antreneze în condiţiile din acest moment: "Sunt bine, sunt sănătos, respect regulile impuse de autorităţi şi încerc să stau cât de mult pot în casă. De antrenat ne este puţin greu în aceste momente, pentru că spaţiul nu ne lasă să facem ceea ce am învăţat, dar ne descurcăm. Facem lucruri pe care le poţi face în casă. 

Atât clubul, cât şi mister ne-au informat să avem grijă de noi, să stăm în casă".

Noul antrenor de la Dinamo este Adrian Mihalcea, fost secund la echipa naţională. Mihalcea, însă, nu a stat pe bancă la niciun meci până acum. Imediat ce a fost numit la gruparea din "Ştefan cel Mare", campionatul a fost suspendat. La fel ca toate competiţiile importante din Europa, nici în Liga 1 nu se ştie o dată exactă la care va reîncepe fotbalul, iar Mihai Popescu crede că sezonul e încheiat.



"Finalul de sezon cred că este compromis. Văzând că acest virus se înrăutăţeşte, sper să fie bine şi să reluăm destul de repede campionatul, dacă ar fi posibil", a mai spus dinamovistul. 

21 de meciuri a jucat în actuala stagiune Mihai Popescu pentru "câini", reuşind să marcheze un gol. 




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii