Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Cum se antrenează în casă Mihai Popescu


Mihai Popescu (26 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia din fotbalul românesc, afectat serios de pandemia de coronavirus.


Fundaşul dinamovist a dezvăluit cum se simte şi cum reuşeşte să antreneze în condiţiile din acest moment: "Sunt bine, sunt sănătos, respect regulile impuse de autorităţi şi încerc să stau cât de mult pot în casă. De antrenat ne este puţin greu în aceste momente, pentru că spaţiul nu ne lasă să facem ceea ce am învăţat, dar ne descurcăm. Facem lucruri pe care le poţi face în casă. 

Atât clubul, cât şi mister ne-au informat să avem grijă de noi, să stăm în casă".

Noul antrenor de la Dinamo este Adrian Mihalcea, fost secund la echipa naţională. Mihalcea, însă, nu a stat pe bancă la niciun meci până acum. Imediat ce a fost numit la gruparea din "Ştefan cel Mare", campionatul a fost suspendat. La fel ca toate competiţiile importante din Europa, nici în Liga 1 nu se ştie o dată exactă la care va reîncepe fotbalul, iar Mihai Popescu crede că sezonul e încheiat."Finalul de sezon cred că este compromis. Văzând că acest virus se înrăutăţeşte, sper să fie bine şi să reluăm destul de repede campionatul, dacă ar fi posibil", a mai spus dinamovistul. 

21 de meciuri a jucat în actuala stagiune Mihai Popescu pentru "câini", reuşind să marcheze un gol. 
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii