Post Top Ad


VIDEO | Cum se antrenează în casă Mihai Popescu


Mihai Popescu (26 de ani) a vorbit în exclusivitate pentru Telekom Sport despre situaţia din fotbalul românesc, afectat serios de pandemia de coronavirus.


Fundaşul dinamovist a dezvăluit cum se simte şi cum reuşeşte să antreneze în condiţiile din acest moment: "Sunt bine, sunt sănătos, respect regulile impuse de autorităţi şi încerc să stau cât de mult pot în casă. De antrenat ne este puţin greu în aceste momente, pentru că spaţiul nu ne lasă să facem ceea ce am învăţat, dar ne descurcăm. Facem lucruri pe care le poţi face în casă. 

Atât clubul, cât şi mister ne-au informat să avem grijă de noi, să stăm în casă".

Noul antrenor de la Dinamo este Adrian Mihalcea, fost secund la echipa naţională. Mihalcea, însă, nu a stat pe bancă la niciun meci până acum. Imediat ce a fost numit la gruparea din "Ştefan cel Mare", campionatul a fost suspendat. La fel ca toate competiţiile importante din Europa, nici în Liga 1 nu se ştie o dată exactă la care va reîncepe fotbalul, iar Mihai Popescu crede că sezonul e încheiat."Finalul de sezon cred că este compromis. Văzând că acest virus se înrăutăţeşte, sper să fie bine şi să reluăm destul de repede campionatul, dacă ar fi posibil", a mai spus dinamovistul. 

21 de meciuri a jucat în actuala stagiune Mihai Popescu pentru "câini", reuşind să marcheze un gol. 
sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii