Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | De ce a ratat Negoiţă negocierile
Dinamo s-a despărţit de Duşan Uhrin, iar acum noul antrenor al "câinilor" este Adrian Mihalcea. Fost jucător al echipei din Ştefan cel Mare, Florin Răducioiu este alături de noul nume de pe banca tehnică.


"Nu mă aşteptam la cine ştie ce, pentru că ştiţi foarte bine situaţia de anul acesta. Eu nu am mare putere, ce pot să fac? Clubul este într-o situaţie foarte dificilă financiar. Suntem în al treilea an în care nu jucăm play-off-ul.

Se poate câştiga această Cupă şi poate fi un motiv de bucurie pentru noi, dinamoviştii. În ceea ce priveşte campionatul, e clar că sunt foarte dezamăgit. De fapt, nu mă aşteptam la mai mult.

Antrenorii sunt personaje destul de ciudate, au o presiune foarte mare şi hotărăsc în funcţie de ce simt ei. În majoritatea cazurilor, nu mai simt încrederea din partea clubului sau pierd echipa. Se pare că unul dintre aceste două motive l-a determinat pe Uhrin să ia această decizie. Îmi pare rău, pentru că mie la început mi-a plăcut de el, a încercat să facă ce putea mai bine pentru Dinamo.

Dinamo nu e o echipă foarte puternică şi e un turneu foarte complicat acest play-out, cu echipe care dau totul pe teren şi vor să se salveze. Dinamo e în aceeaşi situaţie. Sper să aibă forţa şi energia necesară pentru a nu se vorbi despre retrogradare. Îi doresc foarte mult succes lui Mihalcea, e dinamovist, ştie foarte bine ce trebuie să facă, are experienţă bună" , a declarat Florin Răducioiu pentru Telekom Sport.

Dinamo, aproape de vânzare. De ce a ratat Negoiţă negocierile
Fostul atacant a vorbit şi despre posibila vânzare a clubului Dinamo. Claudiu Florică a negociat cu Ionuţ Negoiţă, însă cei doi nu s-au înţeles, astfel că omul de afaceri i-a adus pe şeicii de la Abu Dhabi Business Development la negocieri. Până la urmă, s-a dovedit un adevărat eşec şi negocierea cu fondul de investiţii condus de Tahnoon Nimer (DETALII AICI).

"Eu am mai avut ocazia să vorbesc cu Claudiu Florică, mă mai văd din când în când cu el. Este un foarte bun manager, eu am doar cuvinte de laudă pentru el. Se pare că nu era convenabil din punct de vedere financiar, deci asta a fost tot. Îmi pare rău, pentru că îl vedeam pe Claudiu un foarte bun patron" , a spus Răducioiu.sursa: www.telekomsport.ro
sursa foto: www.gsp.ro

Comentarii